Αρχική Eπικαιρότητα ΠΑΤΡΑ: Αποζημιώθηκε η οικογένεια 17χρονου που είχε πεθάνει από μηνιγγίτιδα στο Νοσοκομείο...

ΠΑΤΡΑ: Αποζημιώθηκε η οικογένεια 17χρονου που είχε πεθάνει από μηνιγγίτιδα στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας

Οριστική λύση δόθηκε στην άρση των περιορισμών στον λογαριασμό κίνησης της Νοσηλευτικής Μονάδας της Αμαλιάδας μετά το προσωρινό μπλοκάρισμα που είχε προκαλέσει η συντηρητική κατάσχεση που επιβλήθηκε το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Το υπουργείο Υγείας αποφάσισε να επιταχύνει τις διαδικασίες για την καταβολή του ποσού των 260.000 ευρώ τελικά, το οποίο επιδικάστηκε από το Διοικητικό Εφετείο Πατρών στην οικογένεια του αδικοχαμένου 17χρονου από την Ανδαβίδα ο οποίος απεβίωσε τον Απρίλιο του 2005 εξαιτίας ιατρικής αμέλειας όταν εισήχθη στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας με μηνιγγίτιδα.

Χθες μάλιστα, το Υπουργείο εξέδωσε απόφαση σύμφωνα με την οποία εγκρίνει την  επιχορήγηση του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας – Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας, με το ποσό των διακοσίων εξήντα χιλιάδων εξακοσίων τριών ευρώ   από την πίστωση που αναλήφθηκε με σχετική απόφαση, σε βάρος του προϋπολογισμού του Υπουργείου Υγείας, οικ. έτους 2021, με την έκδοση ισόποσου χρηματικού εντάλματος πληρωμής στο όνομά του.

flamis.gr

Προηγούμενο άρθροΔήμοι -Τελευταία προειδοποίηση: Φυλάκιση & πρόστιμο σε όσους δεν καθαρίζουν τα οικόπεδά τους
Επόμενο άρθροΑυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος