Αρχική Eπικαιρότητα Στην κάμερα η θανατηφόρα πτώση τουρίστριας στο «Ναυάγιο» της Ζακύνθου – Προσοχή...

Στην κάμερα η θανατηφόρα πτώση τουρίστριας στο «Ναυάγιο» της Ζακύνθου – Προσοχή σκληρές εικόνες

Οι εικόνες από τη Ζάκυνθο, ήρθαν στο φως, με αφορμή την παραίτηση ενός περιφερειακού συμβούλου, από μέλος της πολιτικής προστασίας.

Ο κύριος Τσουκαλάς αναφέρει ότι υποβάλλει παραίτηση από μέλος της πολιτικής προστασίας και διαφωνεί με την επιβολή lockdown στην ορεινή Ζάκυνθο από τις 6 το απόγευμα έως τις 6 το πρωί σε δασικούς δρόμους.

«Με δεδομένο ότι οι περισσότεροι δρόμοι στη Ζάκυνθο είναι κατασκευασμένοι από το δασαρχείο και χαρακτηρίζονται ως «δασικοί», με αυτήν την απόφαση επι της ουσίας, από τις 6 το απόγευμα και μάλιστα κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, σταματά η επιχειρηματική, η κοινωνική και κτηνοτροφική δραστηριότητα.Πρωτίστως όμως, θίγεται η όποια τουριστική δραστηριότητα, που τόσο έχουμε ανάγκη, ειδικά αυτή τη περίοδο» αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή παραίτησης.

Και τονίζει:

«Μείζον θέμα για εμένα θεωρείται η επικινδυνότητα στο χώρο θέασης του Ναυαγίου και η έλλειψη προστασίας των τουριστών, που εξ αυτού του λόγου έχουμε θρηνήσει τα τελευταία χρόνια αρκετά θύματα και μάλιστα τουρίστες. Για το δεύτερο σε επισκεψιμότητα αξιοθέατο μετά τον Παρθενώνα στην χώρα μας, η πολιτεία δεν έχει λάβει καμία μέριμνα»….

«Σας υπενθυμίζω, ότι το 2016 και 2017 τρεις τουρίστες, στην προσπάθεια τους να φωτογραφηθούν, έπεσαν στο κενό, δυστυχώς τέσσερα χρόνια μετά, ουδείς φρόντισε να προστατεύσει τους επισκέπτες αλλά και το εθνικό τουριστικό προϊόν».

Ο κύριος Τσουκαλάς, επισυνάπτει βίντεο από την πτώση 22χρονης Αμερικανίδας τουρίστριας το 2017 «για να αντιληφθούμε όλοι, ότι τέτοιες εικόνες δεν μπορούν να υπάρχουν στην Ελλάδα του 21ου αιώνα. Παρεμπιπτόντως η συγκεκριμένη βιντεοσκόπηση έχει γίνει από Άγγλο τουρίστα και πρόσφατα αναπαράγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύει το imerazante.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

newsit.gr