Αρχική Eπικαιρότητα «Φως στο τούνελ»: Η αποκάλυψη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

«Φως στο τούνελ»: Η αποκάλυψη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Το «Τούνελ» επεξεργάστηκε με ειδικούς τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν το σκούρο, ύποπτο αυτοκίνητο στα Γλυκά Νερά.

Η εικόνα που προκύπτει από την ανάλυση, είναι πραγματικά αποκαλυπτική. Η κινητοποίηση των Αρχών μετά τη μαρτυρία στο «Τούνελ» για τη ληστεία – «καρμπόν» στον φίλο και εκπαιδευτή του πιλότου. Στο φως λεπτομέρειες για τον αρχηγό της συμμορίας των ληστών…

Στον εισαγγελέα πολύκροτη υπόθεση που έφερε στο φως η εκπομπή. Μάρτυρες μιλούν για συγκάλυψη και εγκληματικές παραλείψεις. Ποιοι είναι «υπεράνω του νόμου» και γιατί μετά το έγκλημα, οι παρανομίες συνεχίζονται. Νοσηλεύτρια καταγγέλλει τις «φρικαλεότητες» που έζησε σε γηροκομεία που εργαζόταν.

Τι συμβαίνει όταν οι πόρτες κλείνουν και οι συγγενείς των γερόντων απομακρύνονται. Όλα όσα ισχυρίζονται στο «Τούνελ» οι νοσηλευτές σε οίκο φροντίδας ηλικιωμένων που συμμετείχαν στα βίντεο χλευασμού, που αποκάλυψε η εκπομπή.

Συναγερμός στις Αρχές και στους κατοίκους μιας ολόκληρης περιοχής για την εξαφάνιση μίας γυναίκας. Η σπαρακτική έκκληση του συζύγου στην εκπομπή και ο αγώνας του για να την εντοπίσει.

Μη χάσετε το τελευταίο αποκαλυπτικό «Φως στο Τούνελ» της σεζόν με την Αγγελική Νικολούλη, την Παρασκευή 11 Ιουνίου, στις 23:50, στον Alpha.

Προηγούμενο άρθρο“Μπλόκο” σε 10 κιλά ηρωίνης στα διόδια της Κορίνθου
Επόμενο άρθροN. Παπαθανάσης: Γάμοι μετά μουσικής αλλά δίχως χορό – Oι νέες αλλαγές στα μέτρα χαλάρωσης