Αρχική Eπικαιρότητα «Δεν ξέρω τι άλλο θα μου έκαναν»: Η μαρτυρία της 26χρονης που...

«Δεν ξέρω τι άλλο θα μου έκαναν»: Η μαρτυρία της 26χρονης που δέχθηκε επίθεση

Σοκάρει η μαρτυρία της 26χρονης κοπέλας που δέχθηκε επίθεση από έξι άντρες σε πάρκινγκ παραλίας της Αγίας Μαρίνας.

Οι άνδρες την περικύκλωσαν, της έσκισαν τα ρούχα ενώ ταυτόχρονα μετέδιδαν όλα όσα συνέβαιναν live σε κοινωνικό δίκτυο.

Η νεαρή γυναίκα περιέγραψε την εφιαλτική της εμπειρία μιλώντας στο MEGA:

«Περίμενα στο πάρκινγκ της παράλιας έκανε πέντε λεπτά ουσιαστικά ο άντρας μου να πάει μέχρι το ψιλικατζίδικο να πάρει κάποια πράγματα και μέχρι να γυρίσει είχα γυρισμένη την πλάτη μου εγώ προς την παραλία και ακούω κάποιους να φωνάζουν, να γελάνε και τέλος πάντων με μία έννοια να κοροϊδεύουν ακριβώς από πίσω μου. Γύρισα και αυτό που αντίκρισα ήταν κάποιους να βγάζουν βίντεο προς τα εμένα φυσικά στραμμένο το κινητό και αναρωτήθηκα για ποιο λόγο με βγάζουν βίντεο», είπε χαρακτηριστικά.

«Απάντησαν κάτι σε μια γλώσσα που εγώ δεν γνωρίζω και συνέχισαν να με βγάζουν βίντεο. Εξαγριώθηκαν που τους ρώτησα γιατί με βγάζουν βίντεο. Ήρθαν πολύ κοντά μου και οι έξι και συνέχισαν να φωνάζουν και να λένε διαφορά πράγματα στη δική τους γλώσσα. Οπότε άρχισα να φωνάζω και επειδή άρχισα να φωνάζω προφανώς νευρίασαν και μου έσκισαν την μπλούζα», συνέχισε.

Νομίζω ότι δεν έχω νιώσει πιο άσχημα στην ζωή μου όλη. Γιατί νιώθεις ανήμπορος στην κατάσταση με έξι άτομα γύρω σου απλά να βλέπεις ότι … δεν ξέρεις τι πρόκειται να γίνει την επόμενη στιγμή», είπε στη συνέχεια.

Αυτό που προβλημάτισε και προκάλεσε εντύπωση είναι το γεγονός πως πάρα ότι στο σημείο βρισκόταν αρκετοί λουόμενοι κάνεις δε βοήθησε ούτε την 26χρονη, ούτε τον σύζυγο της, ο οποίος και την γλύτωσε από τους κακοποιούς.

«Μέσα σε όλο αυτό, επιτρέψτε μου να αναφέρω ότι ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε να κάνει οτιδήποτε για όλο αυτό.