Αρχική Ν. Μεσσηνίας Μεσσηνία: Δολοφονία γυναίκας με 10 μαχαιριές – Το βίντεο ντοκουμέντο και η...

Μεσσηνία: Δολοφονία γυναίκας με 10 μαχαιριές – Το βίντεο ντοκουμέντο και η στάση του κατηγορούμενου

Το έγκλημα συντάραξε τα Φιλιατρά στη Μεσσηνία πριν από ένα χρόνο. Οι κάμερες ασφαλείας οδήγησαν στη σύλληψη νεαρού Πακιστανού, που πλέον βρίσκεται στο εδώλιο.

Κάθε ανάμειξη με τη δολοφονία της 57χρονης αγρότισσας στην περιοχή Γιόλακα Φιλιατρών πέρυσι τον Ιούλιο αρνείται ο 34χρονος Πακιστανός κατηγορούμενος, πρώην εργαζόμενός της, παρότι κάμερες του σπιτιού τον έχουν «συλλάβει» να βγαίνει από το σπίτι της, λίγο μετά το έγκλημα.

Χθες (04-06-2021) ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Καλαμάτας, όμως η δίκη διεκόπη προκειμένου να ξεκινήσει επί της ουσίας την ερχόμενη Πέμπτη. Η δίκη ήταν να ξεκινήσει χθες το πρωί στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όμως ο κατηγορούμενος δεν είχε δικηγόρο και έτσι ορίστηκε από το δικαστήριο.about:blank

Όταν ο ίδιος κλήθηκε από το δικαστήριο και ρωτήθηκε για την κατηγορία, αρνήθηκε ότι έχει σχέση με το έγκλημα και δήλωσε ότι δε γνωρίζει κάτι. Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, έπειτα από ολιγόωρη διακοπή, ο δικηγόρος  που διορίστηκε από την υπεράσπισή του, ζήτησε ολιγοήμερη διακοπή, προκειμένου να μπορέσει να μελετήσει την υπόθεση και να μιλήσει με τον πελάτη του. Έτσι, το δικαστήριο διέκοψε για την Πέμπτη.

Δολοφονία με 10 μαχαιριές

Η 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι της πέρυσι τον Ιούλιο. Την εντόπισε η αδερφή της, με την οποία ζούσαν μαζί και λίγο πριν είχε φύγει από το σημείο για να μεταβεί στα Φιλιατρά. Με την επιστροφή της αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα.

Αμέσως οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας έκαναν πολλές προσαγωγές και σε λιγότερο από 24 ώρες εξιχνίασαν τη δολοφονία. Ο 34χρονος από το Πακιστάν ήταν από τους πρώτους που προσήχθησαν από την Αστυνομία.

Είχε καταγραφεί από το σύστημα παρακολούθησης που υπήρχε στο χώρο και αναγνωρίστηκε παρότι είχε καλύψει το πρόσωπό του με μάσκα. Παράλληλα, υπήρξαν μαρτυρικές καταθέσεις. Ο 34χρονος φέρεται να σκότωσε την άτυχη γυναίκα με πάνω από 10 μαχαιριές, δείχνοντας μένος για το θύμα του, ενώ τα έντονα τραύματα στα χέρια της φανέρωναν ότι η 57χρονη πάλεψε σκληρά για τη ζωή της.

Ο 34χρονος φερόμενος ως δράστης φαίνεται πως ήθελε να εκδικηθεί την 57χρονη, επειδή τις προηγούμενες μέρες τον είχε απολύσει. Θυμηθείτε στο επόμενο βίντεο εικόνες από τον τόπο του εγκλήματος.

Πηγή: tharrosnews.grnewsit.gr