Αρχική Eπικαιρότητα Χαμόγελα χαράς στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ”

Χαμόγελα χαράς στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ”

Χαμόγελα χαράς στους μικρούς ασθενείς της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» και του «Ξενώνα» της ΕΛΠΙΔΑΣ σκόρπισαν οι πρώην παίκτες του Survivor James Καφετζής, Άννα Μαρία Βέλλη και Νίκος Μπάρτζης.

Οι τρεις πρώην παίκτες του δημοφιλούς show επισκέφθηκαν την Ογκολογική Μονάδα Παίδων και εκεί τους υποδέχθηκαν η Αντιπρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Γουλανδρή-Λαιμού, μαζί με τη Γενική Γραμματέα του Σωματείου κυρία Τζωρτζίνα Έλληνα και την κυρία Χρυσή Βαρδινογιάννη, μέλος της Επιτροπής ELPIDA Youth.

Ο Διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» κύριος Μανώλης Παπασάββας ευχαρίστησε τους τρεις παίκτες του δημοφιλούς παιχνιδιού για την ευγενική τους σκέψη να επισκεφθούν την Ογκολογική Μονάδα προκειμένου να δώσουν ελπίδα στους μικρούς ασθενείς.

Ο James, η Άννα-Μαρία και ο Νίκος ενημερώθηκαν αναλυτικά για το έργο και την προσφορά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» στον αγώνα ενάντια στον παιδικό καρκίνο, ενώ επισκέφθηκαν και τα γραφεία του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».  Εκεί ενημερώθηκαν για τη εθελοντική δωρεά μυελού των οστών και έγιναν και οι ίδιοι εθελοντές δότες, στηρίζοντας την προσπάθεια του Συλλόγου για αύξηση του αριθμού εθελοντών δοτών στην χώρα.

Αμέσως μετά επισκέφθηκαν τον «Ξενώνα» της ΕΛΠΙΔΑΣ όπου ξεναγήθηκαν από τον Κοινωνικό Λειτουργό Δημήτρη Νάνη.  Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορωνοιό , οι τρεις πρώην παίκτες του Survivor  είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και με μικρούς ασθενείς, χαρίζοντας τους δύναμη και κουράγιο.

Ο James, η Άννα Μαρία και ο Νίκος συγκινήθηκαν από την επίσκεψη τους αυτή και δεσμεύτηκαν πως θα σταθούν στο πλευρό του Συλλόγου και στον αγώνα ενάντια στον παιδικό καρκίνο με κάθε τρόπο.

(Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας έναντι του COVID-19).

Προηγούμενο άρθροΝ.Ταγαράς : Χρειάζεται η προσπάθεια όλων για να αντιμετωπιστεί η υποβάθμιση του περιβάλλοντος
Επόμενο άρθρο«Θα σου πω εγώ για τρίχες “κυρία” Λατινοπούλου μου. Που πριν μερικά χρόνια δεν είχα καθόλου!»