19.4 C
Corinth
Πέμπτη, 28 Μαρ, 2024
Super TV όλες οι εκπομπές online
Αρχική Eπικαιρότητα Δολοφονία στα Σεπόλια: Σε κατάσταση σοκ η μητέρα του θύματος

Δολοφονία στα Σεπόλια: Σε κατάσταση σοκ η μητέρα του θύματος

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών της εκτέλεσης του 40χρονου Αλβανού μέσα σε καφετέρια στα Σεπόλια. Στο σημείο έφθασαν πριν από λίγο συγγενείς του θύματος, αλλά και η μητέρα του που όπως φαίνεται από τα πλάνα του ΑΝΤ1 ήταν σε κατάσταση σοκ. Η γυναίκα έκλαιγε και ζητούσε το παιδί της που λίγα λεπτά νωρίτερα είχε πέσει νεκρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, ο 40χρονος, που ήταν σεσημασμένος για απόπειρες ανθρωποκτονίας και ληστείες, καθόταν στην καφετέρια, που βρίσκεται στην οδό Δυρραχίου, όταν ξαφνικά εισέβαλε ένας άνδρας και τον πυροβόλησε. Ο Αλβανός έπεσε νεκρός, ενώ αμέσως μετά ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Η Αστυνομία αποδίδει την δολοφονία του 40χρονου σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Σημειώνεται, ότι το θύμα είχε συλληφθεί με αλεξίσφαιρο γιλέκο σε αστυνομικό έλεγχο στην Ομόνοια, ενώ αργότερα είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του, στην περιοχή του Μεταξουργείου. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO