16.8 C
Corinth
Παρασκευή, 19 Απρ, 2024
Super TV όλες οι εκπομπές online
Αρχική Eπικαιρότητα ΗΠΑ: Απήγαγε και σκότωσε 4χρονο μέσα από την κούνια (βίντεο)

ΗΠΑ: Απήγαγε και σκότωσε 4χρονο μέσα από την κούνια (βίντεο)

Σοκαριστικό περιστατικό στις ΗΠΑ, άνδρας απήγαγε 4χρονο και… επέστρεψε δύο ώρες μετά για τον αδελφό του. Δυστυχώς, το παιδί βρέθηκε νεκρό, κοντά στο σπίτι της οικογένειας.

Η κάμερα που είχαν εγκαταστήσει οι γονείς στο δωμάτιο των παιδιών, κατέγραψε την ανατριχιαστική στιγμή που ο δράστης, Darriyn Brown, μπαίνει στο παιδικό δωμάτιο, πλησιάζει την κούνια του παιδιού. Τα δύο αδέλφια βρίσκονταν μαζί στην κούνια, όταν ο δράστης πήρε αγκαλιά το ένα και έφυγε.

 Ο 18χρονος μπήκε ξανά στο δωμάτιο, ακούμπησε το παιδί, που κουνιέται μέσα στην κούνια, πριν τραπεί σε φυγή γιατί τον τρόμαξε κάποιος ήχος στο δωμάτιο. Το παιδί συνέχισε να κοιμάται.
Ο 4χρονος Cash βρέθηκε μαχαιρωμένος μέχρι θανάτου σε δρόμο του Ντάλας, όταν τον βρήκε ένας άνδρας, κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησής του, σε λίμνη αίματος, μισό μίλι από το σπίτι του παιδιού. Ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι μαχαιρώθηκε με ένα αιχμηρό αντικείμενο.

Ο Brown μπήκε στο σπίτι από την ξεκλείδωτη πόρτα του γκαράζ και έσπασε την κλειδαριά της πίσω πόρτας. Ο δράστης φαίνεται ότι γνώριζε την οικογένεια, καθώς είναι ο αδελφός ενός φίλου του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που τον έκαναν να στοχοποιήσει τα δίδυμα αδέλφια. Ο 18χρονος συνελήφθη, ενώ δεν αποκάλυψε στους αστυνομικούς γιατί απήγαγε και σκότωσε τον 4χρονο.

Η στιγμή της απαγωγής:

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο