Αρχική Eπικαιρότητα Γλυκά Νερά: «Γίνονται έρευνες σε πολλά μέτωπα, υπάρχουν στοιχεία», λέει ο σύζυγος...

Γλυκά Νερά: «Γίνονται έρευνες σε πολλά μέτωπα, υπάρχουν στοιχεία», λέει ο σύζυγος της Καρολάιν

Την αμέριστη εμπιστοσύνη του στους αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ δείχνει ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν. Ο 32χρονος μίλησε στο Mega και υπογράμμισε το πόσο σημαντικό είναι να μην διαρρέονται πληροφορίες που θα μπορούσαν να βλάψουν τις έρευνες ή να παραπλανήσουν τις Αρχές. «Είναι απίστευτη στήριξη που έχω λάβει τις τελευταίες ημέρες. Αναγνωρίζω πόσο πολύ θέλει ο κόσμος να βοηθήσει. Σας ευχαριστώ όλους», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Η έρευνα συνεχίζεται και είμαι βέβαιος ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους στοιχεία και λεπτομέρειες που χειρίζονται με την απαραίτητη μυστικότητα. Οι πληροφορίες είναι πολλές και αξιολογούνται», σημείωσε και συμπλήρωσε ότι «αυτό που ξέρω με βεβαιότητα είναι ότι η αστυνομία έχει ανοίξει πάρα πολλά μέτωπα στη διαδικασία και σε μένα μεταφέρονται αυτά που έχουν αξία».

Σύμφωνα με το Mega από την ΕΛ.ΑΣ παραμένει μυστικό εάν ο 32χρονος μετέβη στη ΓΑΔΑ ή όχι για να αναγνωρίσει τον Γεωργιανό που συνελήφθη στον Έβρο. Την ίδια ώρα διενεργείται και μια τιτάνια προσπάθεια, ώστε να προχωρήσει με ταχύτατους ρυθμούς η διαδικασία για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου το τραγικό εκείνο διάστημα της διάπραξης του εγκλήματος στην περιοχή.

Τέλος  οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ αναμένουν τα αποτελέσματα από το DNA, πριν καταλήξουν σε συμπεράσματα σχετικά με την εμπλοκή ή μη του Γεωργιανού στη ληστεία και στον φόνο της 20χρονης. Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει στο σπίτι αποτυπώματα και DNA που χαρακτηρίζονται «αξιοποιήσιμα», χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει προκύψει ταύτισή τους με στοιχεία σεσημασμένων κακοποιών.