Αρχική Ν. Κορινθίας Oικογένεια Νίκου Μπάρτζη : Ανυπομονούμε να σφίξουμε το παιδί μας στην αγκαλιά...

Oικογένεια Νίκου Μπάρτζη : Ανυπομονούμε να σφίξουμε το παιδί μας στην αγκαλιά μας

O Nίκος μας πήρε την απόφαση να επιστρέψει από το survivor.
Πέντε μήνες μακριά από την οικογένειά του, πέντε μήνες μακριά από τους φίλους του.
Ανυπομονούμε να τον δούμε, να τον αγκαλιάσουμε να μας πει με κάθε λεπτομέρεια όλη αυτή την υπέροχη εμπειρία που έζησε με τα καλά της και με τα άσχημα.
Άντεξε πέντε μήνες. Από την αρχή του παιχνιδιού το παιδί μας έδειξε αυτό που πραγματικά είναι. Δεν είδατε τίποτα διαφορετικό, δεν έκρυψε τίποτα. Αυτός είναι ο Νίκος μας και στην πραγματική του ζωή.
Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους μα όλους, τον καθένα ξεχωριστά για τη στήριξη στο πρόσωπό του. Σας ευχαριστούμε για όλα τα μηνύματα που μας στείλατε. Λάβαμε πολλή αγάπη για το παιδί μας και πολλά θετικά σχόλια για την πορεία του στο παιχνίδι. Να είστε σίγουροι ότι θα του τα δείξουμε όλα μόλις επιστρέψει.
Για εμάς, για την οικογένειά του, τους φίλους του , τους συγχωριανούς του είναι ΝΙΚΗΤΗΣ. Το έπαθλο το έχει ήδη κερδίσει. Έμεινε πιστός στις αξίες του, στα πιστεύω του, στο χαρακτήρα του. Δεν άλλαξε κάτι. Δεν προσπάθησε να προσαρμοστεί σε καταστάσεις που δεν του άρεσαν. Δέχθηκε επιθέσεις ακόμη και προσβολές πολλές φορές. Άντεξε. Τα αντιμετώπισε όλα με αξιοπρέπεια.
Και όπως είπε και ο Τζέιμς τελικά το έπαθλο είναι αυτή η όμορφη φιλία που δημιουργήθηκε και που θα συνεχιστεί και έξω από το παιχνίδι.
Μία όμορφη φιλία ανάμεσα σε τρία παιδιά, τον Νίκο, τον Τζέιμς και την Άννα Μαρία φυσικά. Αυτά τα τρία παιδιά που μας έκαναν να γελάσουμε, να συγκινηθούμε, να κλάψουμε και να νοιώσουμε τόσο όμορφα πράγματα.
Να είστε όλοι καλά. Σας ευχαριστούμε. Ανυπομονούμε να σφίξουμε το παιδί μας στην αγκαλιά μας.