Αρχική Eπικαιρότητα Άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Φοιτήτρια και λάτρης του kickboxing η...

Άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Φοιτήτρια και λάτρης του kickboxing η 20χρονη μητέρα

Tο άγριο έγκλημα με θύμα μια 20χρονη μητέρα στα Γλυκά Νερά μέσα στο ίδιο της το σπίτι έχει σοκάρει το Πανελλήνιο. Η κοπέλα βρέθηκε στραγγαλισμένη δίπλα στο μόλις 11 μηνών μωρό της, που σπάραζε στο κλάμα. Ο 32χρονος σύζυγός της βρέθηκε δεμένος, ενώ ο σκύλος της οικογένειας βρέθηκε κρεμασμένος στα κάγκελα της μεζονέτας.

H 20χρονη ήταν παντρεμένη με τον 32χρονο πιλότο της πολιτικής αεροπορίας. Την ευτυχία τους συμπλήρωνε το κοριτσάκι τους, που ήταν μόλις 11 μηνών.

Η όμορφη κοπέλα ήταν λάτρης των πολεμικών τεχνών και συγκεκριμένα του kickboxing. Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ήταν φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Είχε όλη τη ζωή μπροστά της. Η μοίρα όμως έμελλε να της παίξει τραγικό παιχνίδι.

Την έπνιξαν με το μαξιλάρι
Οι άδιστακτοι κακοποιοί εισέβαλλαν στη μεζονέτα στην πάροδο της Παναγούλη 10 στις 4:30 τα ξημερώματα κι όταν αρχικά ο περίπου 32 χρόνων άνδρας της, πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, αντέδρασε, τον χτύπησαν και τον έδεσαν σε καρέκλα.

Στη συνέχεια έριξαν υπνωτικό σπρέι στον σκύλο της οικογένειας, ένα χάσκι και τον κρέμασαν για να μην γαβγίζει. Ζητώντας επιτακτικά από το ζευγάρι να τους αποκαλύψει που έχουν φυλαγμένα τα χρήματα τους δεν δίστασαν να προτάξουν τα όπλα στο 11 μηνών μωρό και να το σημαδέψουν.

Εκείνη τη στιγμή η έντρομη 20χρονη μητέρα, σε κατάσταση αμόκ άρχισε να ουρλιάζει και όπως όλα δείχνουν, οι δράστες για να της κλείσουν το στόμα τη στραγγάλισαν με ένα μαξιλάρι.

Ένα έγκλημα που σοκάρει. Ένας σύζυγος που μένει χωρίς την αγαπημένη του κι ένα μωρό που μένει ορφανό πριν καλά καλά περπατήσει.

debater.gr