Αρχική Περ. Πελοποννήσου Ανανεώθηκε η τουριστική ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ανανεώθηκε η τουριστική ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Το ανανεωμένο τουριστικό site της Περιφέρειας Πελοποννήσου παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση στην Τρίπολη. Ο περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την δομή, το περιεχόμενο, τη δυναμική παρουσίαση τόπου και την ανάδειξη μέσα από την περιήγηση του επισκέπτη στην ιστοσελίδα του πολιτιστικού πλούτου, του μοναδικού φυσικού περιβάλλοντος, αλλά και της ξεχωριστής γαστρονομικής εμπειρίας της μεσογειακής διατροφής.

“Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει όλες τις προϋποθέσεις για να είναι η αιχμή του δόρατος της τουριστικής Ελλάδος”, τόνισε ο Περιφερειάρχης.

Η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης, Άννα Καλογεροπούλου, ανέφερε πως η αναβάθμιση της τουριστικής ιστοσελίδας, θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο ενημέρωσης για τους δυνητικούς επισκέπτες και θα ισχυροποιήσει την εικόνα του προορισμού.

Ο ιδιοκτήτης της αναδόχου εταιρείας mindlabz, Ηλίας Κουλούκης, περιέγραψε τον σχεδιασμό και τις δυνατότητες της ιστοσελίδας. Μίλησε, επίσης, η διευθύντρια Τουρισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Κανέλα Καράμπελα και η συνεργάτης στο DMS, Κατερίνα Γιατράκου.

Προηγούμενο άρθροCovid-19: Στους 147 οι νοσηλευόμενοι στα νοσοκομεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου
Επόμενο άρθροΧρήσιμες πληροφορίες για τις μέρες του Πάσχα από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κορινθίας