Αρχική Ν. Κορινθίας Eπίσκεψη της Μαριλένας Σούκουλη στον Σεβ.Μητροπολίτη κ.Διονύσιο

Eπίσκεψη της Μαριλένας Σούκουλη στον Σεβ.Μητροπολίτη κ.Διονύσιο

Επίσκεψη πραγματοποίησε την, Δευτέρα 26 Απριλίου 2021, η αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κορινθίας της Ν.Δ. κ. Μαρία-Ελένη Σούκουλη–Βιλιάλη, στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο.
Ο Ποιμενάρχης μας και η κ. Σούκουλη, συζήτησαν σε πολύ θερμό και φιλικό κλίμα τα μέτρα προστασίας από την πανδημία COVID–19 και τον τρόπο λειτουργίας των Ι. Ναών κατά τις ημέρες της Μ. Εβδομάδος και της Αναστάσεως, καθώς και την αναγκαιότητα να εκκλησιαστούν επιτέλους οι πιστοί, αφού η πνευματικότητα και η εσωτερική γαλήνη, που πηγάζει εξ’ αυτής, είναι το ίδιο σημαντική για την υγεία μας με την προστασία από τον ιό. Επίσης, συζήτησαν θέματα που άπτονται της τρέχουσας επικαιρότητας σε Εκκλησιαστικό, Τοπικό καθώς και σε Εθνικό επίπεδο.
Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε θερμά την κ. Σούκουλη, για τις συχνές και ευγενικές επισκέψεις της, που προκαλούν συναισθήματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης και της προσέφερε συμβολικά δώρα ευχόμενος «καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση» για αυτή και την οικογένειά της!