Αρχική Eπικαιρότητα Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 24/04 έως 30/4 από την Αστροπαιδεία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 24/04 έως 30/4 από την Αστροπαιδεία

Μια ποικιλόμορφη εβδομάδα, που θα χρειαστεί να είμαστε φειδωλοί σε αισθήματα αλλά και σε χρήματα, για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε αλώβητοι. Θα απαιτηθεί όμως από εμάς συστολή αλλά και στοχασμός μέχρι τον πυρήνα του κυττάρου μας, έτσι ώστε να καταφέρουμε να μετατρέψουμε τις ουράνιες συνθήκες σε ευκαιρίες…

Ο Ερμής συνεχίζοντας την πορεία του στον Ταύρο, θα συναντήσει τον Ουρανό – ξαφνικές συναντήσεις και ξαφνικά νέα θα μας απασχολήσουν. Μετά θα έρθει σε επαφή με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, με όψη τετραγώνου, με αποτέλεσμα η επικοινωνία μας να είναι αναποτελεσματική.

25/4 Η Αφροδίτη θα συναναστραφεί με τον Κρόνο σε όψη τετραγώνου και η αίσθηση θα είναι οικονομική αλλά και συναισθηματική ανασφάλεια αλλά και στέρηση.

27/4 Η πανσέληνος που είναι το γεγονός της εβδομάδας, γίνεται στην 7η μοίρα του Σκορπιού και ότι είναι έντεχνα σκεπασμένο θα ξεσκεπαστεί και θα μαθευτεί. Αυτό δεν θα συμβεί μόνο σε πρακτικό επίπεδο, αλλά και σε συναισθηματικό. Κύκλοι θα κλείσουν, θα ολοκληρωθούν, και το εσωτερικό μας σκοτάδι θα φωτιστεί. Πιθανόν να κληθούμε να βιώσουμε μικρούς εσωτερικούς θανάτους σε κομμάτια του εαυτού μας που μας οδηγούν σε συμπεριφορές που δεν μας εξυπηρετούν πλέον. Μπορεί να ξεβολευτούμε, όπως πάντα συμβαίνει όταν αφήνουμε κάτι οικείο, όμως να είστε σίγουροι ότι το σύμπαν μας δίνει την τέλεια ευκαιρία να επαναπροσδιοριστούμε και να συνεχίσουμε την πορεία μας πιο απελευθερωμένοι έχοντας πάει ένα βήμα μπροστά στην εξέλιξη, περνώντας από κάθαρση. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία.

30/4 Ο Ήλιος θα συναντήσει τον Ουρανό στον Ταύρο. Ξαφνικές καταστάσεις και εκπλήξεις θα έχουν την τιμητική τους, και οι ανατροπές είναι πιθανές.

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν αυτή η εβδομάδα. Αν και θα υπάρχει εύνοια στον τομέα αυτό για εσάς με την Αφροδίτη στον Ταύρο, αυτές τις μέρες θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση σας, γιατί οι προσδοκίες σας δεν θα ικανοποιηθούν. Αν έχετε οικονομικά ζητήματα από τρίτους φυσικά πρόσωπα ή φορείς που υπήρχαν σε εκκρεμότητα, θα ολοκληρωθούν με την πανσέληνο ή αν κάτι δεν έχει πέσει στην αντίληψή σας που αφορούν αυτά τα ζητήματα θα σας αποκαλυφθεί. Κρατήστε ισορροπία στην σχέση με τον σύντροφό γιατί είναι μέρες που μπορεί να έχετε διαφωνίες, αλλά είναι πολύ πιθανό να δεχτείτε και εκπλήξεις από εκείνον. Ιδέες που θα σας βοηθήσουν στην οικονομική σας εξέλιξη θα έχετε, αλλά και θα φροντίσετε να κάνετε το περιβάλλον της δουλειά σας καλύτερο, όπως και την καθημερινότητά σας. Συγκρατήστε την παρορμητικότητα σας που σας οδηγεί σε επαναστατικές δράσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία ανατρεπτική εβδομάδα ξεκινάει για εσάς. Θα έχετε ξαφνικές ιδέες, ξαφνικές συναντήσεις, αλλά και ξαφνικά νέα! Η πανσέληνος θα ολοκληρώσει για εσάς ζητήματα που έχει σχέση με συνεργασίες με συνεργάτες, και σε προσωπικό επίπεδο με τον σύντροφο. Μυστικά θα σας αποκαλυφθούν που αφορούν τις σχέσεις σας, αλλά και δικά σας ζητήματα που τα κρατούσατε κρυφά θα βγουν στην επιφάνεια. Πολύ πιθανό να έχετε αποκαλύψεις που αφορούν και οικονομικά ζητήματα. Χρειάζεται προσοχή πως θα διαχειριστείτε και τα χρήματα και τα αισθήματα. Μην πάρετε οικονομικά ρίσκα αυτή την εβδομάδα και προσοχή στην διαχείριση. Κρατήστε ισορροπίες στην σχέση με τον σύντροφο και μην φερθείτε με ισχυρογνωμοσύνη. Η διάθεσή σας όμως θα είναι καλή και θα αισθάνεστε δυνατοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Με τόσους πλανήτες στον Ταύρο, ένα ζώδιο πίσω από εσάς, είναι αυτονόητο να σας πω να προσέχετε το παρασκήνιο στην ζωή σας. Είναι πιθανό να σας αποκαλυφθεί ένας κρυφός εχθρός που λειτουργούσε κατά σας, πίσω από την πλάτη σας. Η πανσέληνος θα σας βοηθήσει να κλείσετε εκκρεμότητες που έχουν σχέση με την καθημερινότητα σας, με την δουλειά σας, αλλά και την υγεία σας και θα σας αποκαλύψει και τρόπους που μπορείτε να λειτουργείτε πιο αποτελεσματικά στους τομείς αυτούς. Στα οικονομικά δεν είναι μέρες κατάλληλες για να κάνετε κινήσεις ή να έχετε απαιτήσεις. Στα προσωπικά κρατήστε ισορροπίες γιατί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις, αφού έτσι αλλιώς η επικοινωνία δεν θα διευκολυνθεί αυτή την εβδομάδα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν ρίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάτι παλιό κλείνει που δεν σας εξυπηρετεί πια όσον αφορά τα δημιουργικά σας σχέδια, τον τρόπο που εκφράζετε τα θέλω σας και την δυνατότητα που έχετε να τα πραγματοποιήσετε, και ίσως σκεφτείτε να αλλάξετε πορεία. Τα ερωτικά σας θα σας απασχολήσουν και θα έχετε αποκαλύψεις από τον ερωτικό σας σύντροφο που δεν θα είναι απαραίτητα αρνητικές, αλλά βοηθητικές για να μπορέσετε να συνεχίσετε την σχέση σας πιο δομημένα. Αρχίζει για εσάς μια περίοδος, με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σας, ιδιαίτερης έντασης με μεγάλα αποθέματα ενέργειας, που θα έχετε ενθουσιασμό και θα θέλετε να ξεκινήσετε πράγματα. θα χρειαστεί να ελέγχετε τον παρορμητισμό σας και να προσέχετε τα μικροατυχήματα. Δώστε σημασία στα όνειρά σας γιατί θα είναι αποκαλυπτικά. Όσοι είστε καλλιτέχνες είναι μια σπουδαία περίοδο δημιουργίας.

ΛΕΩΝ 

Στην πατρική οικογένεια και στο σπίτι σας θα εγείρει θέματα η πανσέληνος και θα τα φέρει στην επιφάνεια για επίλυση, αλλά και θα ολοκληρώσει καταστάσεις. Ίσως μάθετε και γεγονότα που δεν γνωρίζετε μέσα από την πατρική οικογένεια. Η σχέση με τους γονείς απαιτεί προσοχή. Είναι μια εβδομάδα που δεν ευνοεί τις διαπραγματεύσεις γιατί θα είναι αναποτελεσματικές – τις συνεννοήσεις ας τις παρατείνετε για την επόμενη εβδομάδα. Θα υπάρξει οικονομική και συναισθηματική ανεπάρκεια και ανασφάλεια γι’ αυτό αφήστε τα πράγματα όπως είναι και απλά διατηρήστε ισορροπία. Μην πάρετε ρίσκα και μην κάνετε νέες οικονομικές κινήσεις. Με τον σύντροφό φερθείτε με κατανόηση και να είστε όσο γίνετε υποχωρητικοί. Παρόλα αυτά θα έχετε θετική διάθεση και όνειρα που θα αποδειχθούν προφητικά. Τα παιδιά και τα ζωάκια σας χρειάζονται περισσότερη προσοχή αυτή την εβδομάδα. Συγκρατείστε τις τάσεις ανεξαρτησίας που θα έχετε και φροντίστε να μην φερθείτε άναρχα γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε ξαφνικές ανατροπές που θα βάλουν σε κίνδυνο τις ασφάλειες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια εβδομάδα που θα βρεθείτε μπροστά σε ξαφνικά γεγονότα, ξαφνικά νέα και θα έχετε και ξαφνικές ιδέες που μπορεί να είναι όμως αποτελεσματικές και να σας δώσουν λύσεις. Με την νέα σελήνη θα ολοκληρώσετε υποθέσεις που έχουν σχέση με την σχέση σας με τα αδέρφια, με το στενό φιλικό σας περιβάλλον, με το μεταφορικό σας μέσο, αλλά ίσως κλείσουν και κάποια νοητικά κεφάλαια. Δηλαδή να δείτε την ζωή σας με νέα δεδομένα και με ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης. Θα έχετε ρομαντική διάθεση αλλά και έμπνευσή. Εκμεταλλευτείτε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας κάντε διαπραγματεύσεις γιατί θα είναι υπέρ σας. Με τον σύντροφό σας δίνεται η δυνατότητα να περάσετε όμορφα και ρομαντικά. Οικονομικά θα έχετε ισορροπία αλλά δεν είναι εβδομάδα ιδιαίτερων προσδοκιών. Ίσως βρεθείτε μπροστά σε ανατροπές με καταστάσεις που μέχρι τώρα σας έδιναν ασφάλεια και απαιτηθούν από εσάς αλλαγές. Μην φοβηθείτε, τολμήστε και να είστε σίγουροι ότι αυτές οι αλλαγές είναι προς όφελός σας για τώρα αλλά και για το μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Είναι μια εβδομάδα για εσάς που χρειάζεται να έχετε ισορροπία, που τόσο καλά γνωρίζετε να διατηρείτε. Η πανσέληνος θα είναι η αιτία να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας ζητήματα. Πιθανόν να μάθετε κρυφές οικονομικές καταστάσεις που εξελίσσονται πίσω από την πλάτη σας ή εσείς να βρεθείτε εκτεθειμένοι γιατί θα αποκαλυφθούν δικά σας μυστικά που δεν θέλετε να μαθευτούν και αφορούν τα οικονομικά. Οικονομικές εκκρεμότητες που σας απασχολούσαν θα κλείσουν. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Πιθανόν να αισθανθείτε ότι δεν ικανοποιούνται οι ανάγκες σας από τον σύντροφο, ότι δεν μπορείτε να χαρείτε όσο θέλετε ή ότι δεν σας καταλαβαίνουν τα παιδιά σας ή οι γονείς σας οι δικοί σας άνθρωποι. Θα αισθάνεστε ένα έλλειμμα συναισθηματικό με μεταπτώσεις διάθεσης. Ανατροπές είναι πιθανό να συμβούν από τους φίλους ή από τον ερωτικό σύντροφο σε καταστάσεις που μέχρι τώρα ήταν δεδομένες για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

H πανσέληνος στο ζώδιό σας! Είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια μυστικά που δεν θέλετε γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί στις συναναστροφές σας με τους άλλους και φυσικά με τον σύντροφό σας. Σε εσωτερικό επίπεδο όμως το φεγγάρι θα σας φωτίσει τα σκοτάδια σας και θα σας βγάλει στην επιφάνεια φόβους και ανασφάλειες που έχετε για τον εαυτό σας και για τους άλλους. Αντιμετωπίστε και πετάξτε ότι δεν σας εξυπηρετεί, έτσι ώστε από αυτό το “ξεσκέπασμα ” να βγείτε πιο δυνατοί και πιο ισχυροί. Θα έχετε ξαφνικά γεγονότα, ξαφνικές ειδήσεις, αλλά και ξαφνικές ιδέες που θα σας δώσουν λύσεις. Δώστε σημασία στα όνειρα σας γιατί θα είναι προφητικά και θα πάρετε απαντήσεις στα διλήμματα σας. Αν είστε καλλιτέχνες, πολύ καλές ημέρες για δημιουργία, να τις εκμεταλλευτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μια εβδομάδα που δεν πρέπει να έχετε μεγάλες απαιτήσεις και χρειάζεται να είστε συγκρατημένοι, Η πανσέληνος θα φωτίσει ότι έχετε κρύψει βαθιά μέσα σας και ότι φοβάστε να αντιμετωπίσετε. Εκμεταλλευτείτε το και μείνετε με τον εαυτό σας, ξεκουραστείτε, διαλογιστείτε, για να ξεκαθαρίσετε τις αλήθειες σας. Θα έχετε την ανάγκη αυτογνωσίας. Μυστικές σχέσεις ή δραστηριότητες μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Αποφύγετε οικονομικές κινήσεις, και μην θέσετε οικονομικές απαιτήσεις αυτές τις μέρες γιατί δεν θα ικανοποιηθούν – να έχετε συνετή οικονομική διαχείριση. Θα έχετε τάσεις ανεξαρτησίας και φανατικής επαναστατικότητας που θα σας φέρει σε δίλημμα μεταξύ παλιού και καινούργιου, μην πανικοβληθείτε και αφήστε αυτή την εβδομάδα να περάσει και θα πάρετε τις αποφάσεις σας πιο μεθοδικά. Στην σχέση με τον σύντροφο να είστε συνετοί και συγκρατημένοι στην συμπεριφορά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος για εσάς θα ολοκληρώσει ζητήματα που αφορούν την φιλία, τις σχέσεις με τους φίλους. Ίσως μάθετε κάποια μυστικά ή βιώσετε ανατροπές στον τομέα αυτό, αλλά να θυμάστε ότι θα είναι προς όφελός σας. Ξαφνικά νέα θα έχετε, αλλά και ξαφνικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν στην καθημερινότητα, στην δουλειά σας, αν είστε σπουδαστές θα ευνοηθείτε αλλά και στα οικονομικά σας. Αν έχετε ανοιχτά θέματα που αφορούν αγορές ή πωλήσεις ακινήτων να τα προωθήσετε γιατί τα αποτελέσματα θα είναι προς όφελος σας. Στα οικονομικά χρειάζεται σύνεση και ισορροπία γιατί οι μέρες ελλοχεύουν ανατροπή δεδομένων καταστάσεων. Με τον σύντροφό είναι εβδομάδα κατανόησης. Αν είναι κάτι που θέλετε να αλλάξετε στην σχέση ή έχετε ζητήματα προς επίλυση μην το κάνετε αυτές τις μέρες γιατί το απρόοπτο καραδοκεί και μπορεί οι καταστάσεις να γίνουν ανεξέλεγκτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος θα στρέψει την προσοχή σας στον τομέα της καριέρας. Ζητήματα που σας απασχολούσαν και ήταν ανοιχτά θα ολοκληρωθούν. Είναι πιθανό να μάθετε και καταστάσεις που εξελίσσονταν χωρίς να το γνωρίζετε εσείς ή κάτι που εσείς πράξατε κρυφά, να μαθευτεί. Το ίδιο ισχύει και για τις κοινωνικές σας σχέσεις ή με τις επαφές σας με άτομα που έχουν εξουσία. Αυτή την εβδομάδα δεν διαπραγματεύεστε είτε για προσωπικά είτε οικονομικά ζητήματα γιατί δεν θα ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σας, δεν θα σας καταλαβαίνουν οι άλλοι. Δεν κάνετε οικονομικές κινήσεις, απλά φροντίστε να υπάρχει ισορροπία. Με τον σύντροφο είναι πιθανό να ζήσετε ανατρεπτικά γεγονότα. Η ανατροπή μπορεί να προέλθει από εσάς γιατί αισθάνεστε κουρασμένοι και θα έχετε την τάση να επαναστατήσετε και να αλλάξετε τις καταστάσεις. Συγκρατηθείτε και τις επόμενες ημέρες αποφασίζετε τι πρέπει να κρατήσετε και τι όχι. Όσοι έχετε ζωάκια να δώσετε περισσότερη προσοχή αυτή την εβδομάδα.

ΙΧΘΕΙΣ 

Μια πανσέληνος που θα σας ολοκληρώσει ζητήματα που έχουν σχέση με σπουδές, με πιστοποιήσεις, με υπογραφές, με θέματα διαδικτύου και φυσικά με εξωτερικό και ταξίδια. Δεν είναι αρνητική για εσάς η ενέργεια της πανσελήνου, σας ολοκληρώνει ευκαιρίες και μάλιστα ίσως να είναι και απρόσμενες που θα είναι προς όφελος σας. Κάποια νέα μπορεί να μάθετε ίσως από μακρινούς συγγενείς που θα χαροποιήσουν. Συναντήσεις με ανθρώπους θα έχετε απρόσμενες και ξαφνικές που θα σας βοηθήσουν. Θα έχετε καλή διάθεση, ρομαντική και ερωτική. Θα περάσετε όμορφα με τον σύντροφο και ίσως θελήσετε να μετακινηθείτε και να απομονωθείτε μαζί του. Οικονομικά αρχίζει μια περίοδος εύνοιας και θα χρειαστεί να αυξήσετε την δράση σας σε αυτό τον τομέα και αν το κάνετε σωστά και έξυπνα θα έχετε αύξηση του εισοδήματος σας. Αν είστε καλλιτέχνες, δουλέψτε αυτές τις ημέρες γιατί θα έχετε έμπνευση για καταπληκτικές δημιουργίες.

astroteam.gr