Αρχική Περ. Πελοποννήσου Λαϊκή Συσπείρωση : Βολεύονται όλοι από το τσίρκο στο ΠΕ.ΣΥ

Λαϊκή Συσπείρωση : Βολεύονται όλοι από το τσίρκο στο ΠΕ.ΣΥ

Εμείς ως Λαϊκή συσπείρωση, το έχουμε ξεκαθαρίσει επανειλημμένα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, το ξεκαθαρίζουμε για άλλη μια φορά στο λαό, δεν συμβάλλουμε και δεν συμμετέχουμε στη μετατροπή των συνεδριάσεων του ΠΕΣΥ σε Τσίρκο.

Δεν φταίει κ Νίκα η απλή αναλογική για τα όποια παρατράγουδα, φταίει η εκφυλιστική κατάσταση στο κόμμα σας τη ΝΔ. Είναι γνωστά τα ονόματα που συμμετέχουν στη Νέα Πελοπόννησο και κάποιοι πρωτοστάτησαν σ’ αυτά. Είναι οι δεξιοί κύριοι και κυρίες Τατούλης, Πετρίτσης, Πισιμίσης, Σιδερης, Γανώσης, Τζανετέα, Μπούζα κλπ.

Ανάλογες ευθύνες υπάρχουν κ Μπουντρούκα και  κ Δέδε  στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και στο ΣΥΡΙΖΑ αντίστοιχα. Είναι γνωστά τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ που συμμετέχουν σε τρία διαφορετικά ψηφοδέλτια- παρατάξεις, όπως και ότι κάποια από αυτά τα στελέχη γλυκοκοιτάζουν κατά το ΣΥΡΙΖΑ.

Βεβαίως ευθύνες έχει και ο πρόεδρος γιατί δεν εφαρμόζει τον κανονισμό λειτουργίας του ΠΕΣΥ

Βολεύονται όλοι από αυτό το τσίρκο

Γιατί στη χθεσινή συνεδρίαση του ΠΕΣΥ ήταν να συζητηθούν:

  • Τα σοβαρά προβλήματα των μικρομεσαίων αγροτών όλης της Πελοποννήσου, που επλήγησαν από τους παγετούς και τις χαλαζοπτώσεις.
  • Ο εμπαιγμός των αυτοαπασχολουμένων στις σχολές οδηγών, που κυβέρνηση και περιφέρεια «δεν βρίσκουν ευρώ και ΚΑΔ»!!! για να τους ανακουφίσουν και τους παραπέμπουν στο νέο ΕΣΠΑ. Ζήσε Μάη μου να φας Τριφύλλι!
  • Το νέο περιβαλλοντολογικό έγκλημα της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ στην Κόρινθο, με τη δημιουργία στις εγκαταστάσεις της ΧΥΤΕΑ (Χώρο Ταφής Επικίνδυνων Αποβλήτων).
  • Η επέλαση των καπιταλιστικών ομίλων που δραστηριοποιούνται στην ενέργεια, με την αδειοδότηση νέων αιολικών βιομηχανικών συγκροτημάτων ανεμογεννητριών στην κεντρική Πελοπόννησο.

Θα κουβεντιαζόταν τέτοια μεγάλα λαϊκά προβλήματα στα οποία οι δυνάμεις της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ έχουν δώσει εξετάσεις και συμπλέουν.

Εμείς θα επιμείνουμε μέσα και έξω από το περιφερειακό συμβούλιο να αναδεικνύουμε και να παλεύουμε αυτά τα μικρά και μεγάλα λαϊκά προβλήματα.

Δεν συμμετέχουμε και δεν θα συμμετέχουμε σ’ αυτές τις αθλιότητες και το τσίρκο.

Αφήνουμε τους υγιείς νεοδημοκράτες, τους αριστερούς και τους αριστερίζοντες, τους οικολόγους και τους λοιπούς δημοκράτες, να ζώσουν τ’ άρματα, να πάρουν τα καριοφίλια και τα γιαταγάνια, για να υπερασπιστούν την αστική τους δημοκρατία.

Ο λαός ας βγάλει τα συμπεράσματά του.