Αρχική Ν. Κορινθίας Oριστική κατάρρευση Πιτσάκη στο Επιμελητήριο – Δεν πέρασε ο ισολογισμός της Αναπτυξιακής

Oριστική κατάρρευση Πιτσάκη στο Επιμελητήριο – Δεν πέρασε ο ισολογισμός της Αναπτυξιακής

Ο Παναγιώτης Πιτσάκης έχει χάσει πολλούς μήνες τώρα την πλειοψηφία στο Επιμελητήριο Κορινθίας, με αποτέλεσμα να μην ψηφίζονται σημαντικά θέματα στα Συνελεύσεις. Μία από αυτές ήταν και σήμερα με ένα από τα θέματα την Αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

Μία συνέλευση που συνοδεύτηκε από πολλές εντάσεις καθ’όλη την διάρκειά της με αποκορύφωση την στιγμή που ζητήθηκαν από την αντιπολίτευση οι εξουσιοδοτήσεις από τους Γκιώνη και Μπίτζιο για να ψηφίσει αντί αυτών ο Πρόεδρος. Οι εξουσιοδοτήσεις αυτές (που θα πρέπει να είναι επίσημες με γνήσιο υπογραφής) δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο σώμα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εκρήξεις από την αντιπολίτευση με πρωταγωνιστή τον Σωτήρη Κουκουλάκη που επέμεινε για αυτά τα χαρτιά αλλά άσκοπα.

Εν κατακλείδι δεν πέρασε ο ισολογισμός αφού την πλειοψηφία των 12 την είχε η αντιπολίτευση έναντι 6 του Παναγιώτη Πιτσάκη, δεν πέρασε ο απολογισμός δράσεων, ενώ ψηφίστηκε ομόφωνα διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος της Αναπτυξιακής ΑΕ από ορκωτό λογιστή που θα ορισθεί σε επόμενη συνεδρίαση.

Στο Επιμελητήριο Κορινθίας, κλείνει άδοξα ο κύκλος του Παναγιώτη Πιτσάκη, με σωρεία λαθών όλους τους μήνες της Προεδρίας του και όπως φαίνεται δεν θα υπάρχει και άλλη εκλογική του διεκδίκηση για αυτό το αξίωμα.