Αρχική Eπικαιρότητα Μαύρη μέρα για κλέφτη – Και τον συνέλαβαν και του “έκοψαν” πρόστιμα...

Μαύρη μέρα για κλέφτη – Και τον συνέλαβαν και του “έκοψαν” πρόστιμα για μάσκα και SMS

Πηγή: https://www.in.gr


Κωμικοτραγική κατάληξη για έναν 31χρονο κλέφτη. Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν του έκοψαν πρόστιμα τόσο επειδή δεν φορούσε μάσκα, όσο και γιατί δεν είχε στείλει… SMS μετακίνησης.

Τις 844 έφτασαν οι παραβάσεις των μέτρων προστασίας από τον νέο κοροναϊό και τις δύο οι συλλήψεις, κατά τη διάρκεια των χθεσινών, Κυριακή, ελέγχων της αστυνομίας σε ολόκληρη τη χώρα.

Στις Σέρρες μάλιστα σημειώθηκε ένα κωμικοτραγικό περιστατικό. Ένας 31χρονος ο οποίος συνελήφθη για κλοπή από αστυνομικούς του Σιδηρόκαστρου, «έφαγε» και πρόστιμα τόσο επειδή δεν φορούσε μάσκα, όσο και γιατί δεν είχε στείλει… SMS μετακίνησης, σύμφωνα με το makthes.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, στη Θεσσαλονίκη, επιβλήθηκε 3.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη καφέ – μπαρ για συνωστισμό ατόμων εξωτερικά της επιχείρησης. Το ίδιο συνέβη και σε ιδιοκτήτη καφέ-μπαρ στη Βέροια.

Επίσης, μόνο στη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης εντοπίστηκαν 122 πολίτες οι οποίοι μετακινούνταν χωρίς δικαιολογία και άλλοι εννέα δέχθηκαν πρόστιμο για μη χρήση μάσκας. Στην υπόλοιπη κεντρική Μακεδονία οι παραβάσεις ανήλθαν σε 62 και 26, αντιστοίχως.

Προηγούμενο άρθροΟΑΕΔ – Google: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες για το νέο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων
Επόμενο άρθροΜετακίνηση το Πάσχα:Νέα πρόταση για όσους έχουν εξοχικά