Αρχική Eπικαιρότητα Πασχαλινές λαμπάδες από ιδρύματα: Τα πιο ωραία σχέδια για τα αγαπημένα μας...

Πασχαλινές λαμπάδες από ιδρύματα: Τα πιο ωραία σχέδια για τα αγαπημένα μας βαφτιστήρια!

Η αντίστροφη μέτρηση για τις άγιες ημέρες του Πάσχα έχει ξεκινήσει και οι πολύ τυπικοί νονοί έχουν ήδη αρχίσει να επιλέγουν και να αγοράζουν τα δώρα για τα αγαπημένα τους βαφτιστήρια. Μαζί με αυτά θα χαρίσουν, σύμφωνα με το έθιμο, και την γιορτινή λαμπάδα που θα φωτίσει τις καρδιές μας τη νύχτα της Ανάστασης, όταν (όπως τουλάχιστον ευχόμαστε) μικροί και μεγάλοι θα συγκεντρωθούμε στις εκκλησίες της χώρας.

Χαμόγελο του Παιδιού

Από τη μεγάλη ποικιλία με λαμπάδες για κάθε ηλικία και γούστο, εμείς ξεχωρίσαμε αυτό το υπέροχο σετ με το φλαμίνγκο, το οποίο πέρα από την εντυπωσιακή λαμπάδα που θα ξετρελάνει κάθε κορίτσι, περιλαμβάνει και  κασπώ, τσαντάκι νεσεσέρ και κοκαλάκια για τα μαλλια σε διάφορα σχέδια (τιμή: 23 ευρώ – αγορά εδώ).

Φλόγα

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι εθελοντές της Φλόγας δημιούργησαν πανέμορφες πασχαλινές λαμπάδες, τα χρήματα από την αγορά των οποίων θα προσφερθούν στον Σύλλογο για Παιδιά με Καρκίνο. Από τη μεγάλη ποικιλία ξεχωρίσαμε την πρωτότυπη λαμπάδα με τον παπαγάλο! (τιμή: 15 ευρώ – αγορά εδώ).

Μια όμορφη συλλογή από λαμπάδες μας περιμένει στο eshop των Παιδικών Χωριών SOS. Ενδεικτικά ξεχωρίσαμε την θαλασσιά αρωματική λαμπάδα με το κρεμαστό ψαράκι (τιμή: 12 ευρώ – αγορά εδώ).

ΕΛΕΠΑΠ

Η ARTεμείς έχει ετοιμάσει για την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων μια σειρά από όμορφες λαμπάδες και πολύ πρωτότυπες λαμπάδες. Ξεχωρίσαμε για φέτος αυτήν με το τσαρούχι από πλεξιγκλάς καθρέπτη και κορδέλες. Ένα ιδιαίτερο σχέδιο εμπνευσμένο από τα 200 χρόνια της ελληνικής επανάστασης (τιμή: 18 ευρώ – αγορά εδώ).

Γιατροί του Κόσμου

Οι Γιατροί του Κόσμου έχουν τις δικές τους προτάσεις σε όμορφες λαμπάδες, σε μεγάλη ποικιλία, η οποία απευθύνεται σε κάθε ηλικία. Η δωρεά σας στους Γιατρούς του Κόσμου θα καλύψει ανάγκες συνανθρώπων μας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Οι τιμές στις λαμπάδες ξεκινούν από 10 ευρώ. Δείτε όλα τα σχέδια εδώ.

Αμυμώνη

Τι όμορφα σχέδια και σετ δώρων στις πασχαλινές προτάσεις της Αμυμώνης! Στο eshop του οργανισμού που φροντίζει παιδιά με με πολλαπλές αναπηρίες ξεχωρίσαμε, μεταξύ άλλων, αυτό το υπέροχο σετ δώρου που περιλαμβάνει μία λαμπάδα με όνομα της επιλογής σας, αυγό καραμέλα με σοκολατένια πασχαλινά αυγουλάκια και ένα κουνελάκι ροζ (τιμή: 43 ευρώ – αγορά εδώ).

Make-A-Wish

Μία όμορφη συλλογή από λαμπάδες και άλλα πρωτότυπα πασχαλινά δώρα μας περιμένει στο eshop του Make-A-Wish! Ανάμεσά τους ξεχωρίσαμε αυτήν με το χαριτωμένο κόκκινο κουνελάκι από Plexi-Glass! (τιμή: 15 ευρώ – αγορά εδώ).

Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος

 

Το προ-επαγγελματικό εργαστήρι «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ» του Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος , έφτιαξε και φέτος τις πιο όμορφες και φωτεινές λαμπάδες για τους αγαπημένους μας και μάλιστα σε ποικιλία σχεδίων! Ξεχωρίσαμε αυτή με το ξύλινο σκιουράκι. Μάθετε περισσότερα για τις λαμπάδες και τις τιμές τους εδώ.

www.infokids.gr