Αρχική Ν. Αργολίδος Βαριά πρόστιμα για Σούπερ Μάρκετ και ζαχαροπλαστεία στην Αργολίδα

Βαριά πρόστιμα για Σούπερ Μάρκετ και ζαχαροπλαστεία στην Αργολίδα

Βαρύ πρόστιμο 4.000,00 ευρώ επιβλήθηκε σε Σούπερ Μάρκετ στην Αγία Τριάδα, όταν οι υπάλληλοι του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, διαπίστωσαν τη μη τήρηση πινακίδας με τις απαιτούμενες ενδείξεις σε δύο κωδικούς προϊόντων.

Άλλη τιμή στο ράφι και άλλη στο ταμείο

Συγκεκριμένα, από τον έλεγχο στο Σούπερ Μάρκετ διαπιστώθηκε η ύπαρξη διαφορετικής τιμής πώλησης σε «Γλυκαντικό σε σκόνη» των 25gr. Στην πινακίδα που βρισκόταν στο ράφι έγραφε 2,15 € και στο ταμείο 2,69€

Επίσης σε εμφιαλωμένο νερό των 12×500 ml, στην πινακίδα που βρισκόταν στο ράφι έγραφε 2,50 € και στο ταμείο 2,70€.

Στο ίδιο Σούπερ Μάρκετ διαπιστώθηκε η μη τήρηση πινακίδας με τις απαιτούμενες ενδείξεις σε δύο κωδικούς προϊόντων.

Και ζαχαροπλαστεία

Βαρύ πρόστιμο 4.000,00 ευρώ επιβλήθηκε και σε ζαχαροπλαστείο στην Ερμιόνη. Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε από τα αρμόδια όργανα του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού της Π.Ε. Αργολίδας, διαπιστώθηκε η μη τήρηση πινακίδας με τις απαιτούμενες ενδείξεις σε τέσσερις κωδικούς προϊόντων.

Τέλος πρόστιμο 1.000,00 ευρώ επιβλήθηκε σε ζαχαροπλαστείο στο Ναύπλιο, όταν διαπιστώθηκε η μη τήρηση πινακίδας με τις απαιτούμενες ενδείξεις σε έναν κωδικό προϊόντος.

gargalianoionline.gr

Προηγούμενο άρθροΤι ήταν η «ιερή πορνεία» στην Αρχαία Ελλάδα και γιατί η Κόρινθος απέκτησε την φήμη της ακόλαστης πόλης
Επόμενο άρθροΝτροπιαστικό βίντεο: Γυναίκα πετάει σκουπίδια από το μπαλκόνι και λέει στην δημοτική καθαρίστρια «δουλειά σου είναι»