Αρχική Eπικαιρότητα Ο Ταξιάρχης ανοίγει τα μάτια σε Εκκλησία στην Κερατέα

Ο Ταξιάρχης ανοίγει τα μάτια σε Εκκλησία στην Κερατέα

Ο Ιερός Ναός Αγίου Ιούδα Θαδδαίου κάνει λόγο για συνεχείς εμφανίσεις και θαύματα του Αρχαγγελου Μιχαήλ του Ταξιάρχη του Λαυριωτη ο οποίος εμφανίζεται και λέει : ΄΄ Εδώ θέλω να είναι η θέση μου, τραβώντας μια καρέκλα και κάθισε σε ένα σημείο όπου έγινε η αγιογραφία του και σύντομα και τα εννέα τάγματα.

Συνεχείς εμφανίσεις του Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Ταξιάρχη του Λαυριωτη. Όπως αναφέρει ο Ιερός Ναός Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Κερατεας.

Η Πύλη των Αρχαγγέλων στην Εκκλησία Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Κερατέας. Κατασκευάστηκε με θαυμαστό τρόπο μέσα στον Ιερό Ναό.

Ο Ιερός Ναός ξεκίνησε πριν 15 χρόνια να λειτουργεί ως Παρεκκλήσι. Το 2015 υπήρξε η θεμελίωση του Ιερού Ναού Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου ακριβώς δίπλα στο προσκυνητάρι, το οποίο υπάρχει ακόμα.

Είναι η πρώτη και μοναδική, έως και σήμερα(2019), Εκκλησία του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου η οποία υπάγεται στη Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

Στην Εκκλησία υπάρχει αγιογράφηση του ναού της Παναγίας της Πορταΐτισσας και του Αγίου Απόστολου Ιούδα του Θαδδαίου του Αδελφόθεου.

Η Εκκλησία Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου εορτάζει και πανηγυρίζει κάθε 18 έως 19 Ιουνίου και 20 έως 21 Αυγούστου. Τα περισσότερα Σάββατα τελείται Θεία Λειτουργία, οπότε καλό θα ήταν να ενημερωθείτε πριν την επισκεφθείτε. Κάθε Τετάρτη στις 18.00 γίνεται παράκληση στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο.

 

ekklisiaonline.gr