Αρχική Ν. Αχαΐας Στην Ιταλία ο μικρός Ανδρέας – «Χαμογελά και ελπίζει στο θαύμα»

Στην Ιταλία ο μικρός Ανδρέας – «Χαμογελά και ελπίζει στο θαύμα»

Στην Ιταλία ταξιδεύει ο μικρός Ανδρέας από την Πάτρα. Ο 10χρονος που έχει συγκινήσει την Ελλάδα με τον αγώνα ζωής που δίνει, θα υποβληθεί σε εξειδικευμένη θεραπεία στην πόλη Τρέντο.

Σύμφωνα με το thebest, ο μικρός Ανδρέας αναχωρεί την επόμενη εβδομάδα για την Ιταλία προκειμένου να υποβληθεί σε ακτινοθεραπείες με πρωτόνια. Η εξειδικευμένη αυτή θεραπεία θα γίνει στην πόλη Τρέντο και αναμένεται να διαρκέσει 2 με 3 μήνες.

Τα χρήματα που απαιτούνται για τη νοσηλεία του 10χρονου Ανδρέα συγκεντρώθηκαν από προσφορές επώνυμων και ανώνυμων που συγκινήθηκαν από τη μάχη που δίνει ο μικρός.

Μέχρι σήμερα ο μικρός Ανδρέας έχει υποβληθεί σε επέμβαση στον εγκέφαλο, καθώς και σε εξαντλητικές χημειοθεραπείες.

Την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται σε Παιδο – Ογκολογικό κέντρο του Τρέντο στην Ιταλία για να υποβληθεί σε συνεδρίες ακτινοθεραπείας με πρωτόνια.
Η νέα μάχη ζωής του μικρού Ανδρέα

Εκ μέρους της οικογένειας του μικρού Ανδρέα, η επίκουρη καθηγήτρια Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, κ. Μαριάνα Αργέντου προχώρησε σε ανάρτηση στο Facebook όπου αναφέρει τα εξής:

«Εκ μέρους της οικογένειας του μικρού μας ήρωα, του Αντρέα, σας μεταφέρω τα βαθιά αισθήματα ευγνωμοσύνης για την πρωτοφανή ανταπόκριση στο δημόσιο κάλεσμα για υποστήριξη του αγώνα του.

Η αλληλεγγύη που επέδειξαν οι φίλοι μας από την Ελλάδα, την Κύπρο, αλλά και τον απόδημο Ελληνισμό είναι πραγματικά συγκινητική και μας γεμίζει ελπίδα για το μέλλον.

Νιώθουμε πια ότι ο Αντρέας έχει πολλούς ανάδοχους γονείς και υποστηρίζεται από μια ευρύτερη οικογένεια σπουδαίων ανθρώπων. Τώρα πια το τέλος του άνισου αγώνα του αγαπημένου μας Αντρέα είναι ορατό.

Την ερχόμενη Πέμπτη ταξιδεύουμε για το Trento της Ιταλίας.

Με τη δική σας βοήθεια επιτεύχθηκε ο στόχος που πριν από λίγες μέρες ήταν μακρινό όνειρο.

Ο μικρός Αντρέας επιτέλους χαμογελά και ελπίζει στο θαύμα»!

Δείτε την ανάρτηση:

stin-italia-o-mikros-andreas-xamogela-kai-elpizei-sto-thayma

Προηγούμενο άρθροEπισκέφθηκαν τις πληγείσες περιοχές από τον παγετό του Δήμου Βέλου Βόχας
Επόμενο άρθροΠοια είναι τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να ανατρέπεται