Αρχική Eπικαιρότητα Ο ρεμπέτης Κουτσαβάκης έκανε άσμα το… «Ρε Ματζόρε»

Ο ρεμπέτης Κουτσαβάκης έκανε άσμα το… «Ρε Ματζόρε»

Ο νεαρός ρεμπέτης το γλεντούσε εν μέσω lockdown και τον «κάρφωσε» ο πρώην της κοπέλας του

Το «Ρε Ματζόρε» της ζωής πληρώνει με αγάπη ο ρεμπέτης Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης, ο οποίος έγινε διάσημος μέσα στην καραντίνα επειδή οργάνωσε κορωνοπάρτι μαζί με άλλους μουσικούς και τον «κάρφωσε» ο πρώην της συντρόφου του!

Μετά τη δημοσιότητα που έλαβε η ιστορία του, ο ρεμπέτης Κουτσαβάκης, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, έγραψε το τραγούδι «Ρε Ματζόρε», το οποίο κυκλοφόρησε μαζί με βιντεοκλίπ.

Ο ίδιος, μάλιστα, στη διαδικτυακή παρουσίασή του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρώην της αγαπημένης του, ο οποίος τον… έδωσε στεγνά στις Αρχές για το κορωνοπάρτι, γεγονός που λειτούργησε ως αφορμή για να τον μάθει το πανελλήνιο πριν από περίπου δύο μήνες.

Ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης με το μπουζούκι του ανάμεσα σε φίλους του μουσικούς

Η ιστορία του απασχόλησε τότε τα μέσα ενημέρωσης και ο Κουτσαβάκης χάρη στον αυθορμητισμό του κατάφερε να γίνει συμπαθής.

Viral

«Δεν γίνεται κάποιος να μου απαγορεύσει να παίξω το ρε ματζόρε για τη δικιά μου τη ζωή» είχε υποστηρίξει μεταξύ άλλων. Αυτό το «ρε ματζόρε» λοιπόν έγινε viral και ο ρεμπέτης από τη Θεσσαλονίκη άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και το έκανε τραγούδι, με το οποίο αφηγείται όλη την περιπέτειά του.

Ο ίδιος τώρα φαίνεται να ζει το όνειρό του και στην ανάρτηση του βιντεοκλίπ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Γιώργο Αρσενάκο, CEO και συνιδρυτή της Panik Records, που κυκλοφόρησε το τραγούδι, αλλά και τον πρώην της κοπέλας του, που πρόδωσε το κορωνοπάρτι, λέγοντας «Να ‘ναι καλά ο άνθρωπος».