Αρχική Eπικαιρότητα Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 10/4 έως 16/4 από την Αστροπαιδεία

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 10/4 έως 16/4 από την Αστροπαιδεία

Μια νέα σελήνη την Δευτέρα 12/4 πραγματοποιείται στην 22 μοίρα του Κριού. Ήρθε η στιγμή να κάνετε ενάρξεις σε ότι καινούργιο επιθυμείτε! Ρίξτε αγκίστρια στις επιθυμίες σας και το σύμπαν θα είναι αρωγός για την υλοποίηση τους.

Η Αφροδίτη θα συναντήσει με όψη εξάγωνου τον Δία και θα φέρει ευκολίες και ευκαιρίες. Συνεχίζοντας το ταξίδι της θα κονταροχτυπηθεί με τον Πλούτωνα σε όψη τετραγώνου και θα μας επιβάλλει την προσοχή μας σε χρήματα και αισθήματα.

Ο Ήλιος θα συναντηθεί με τον Άρη και τον Δία έχοντας καλή διάθεση, θα ενισχυθεί η αυτοπεποίθηση, η σωματική και ψυχική δύναμη και η όρεξη για δράση και θα υπάρχει αποτέλεσμα – όμως στην διαδρομή του θα συναναστραφεί τον Πλούτωνα και θα έρθουν σε αντιπαράθεση. Χρειάζεται προσοχή στην διαχείριση των συναισθημάτων μας γιατί μπορεί να οδηγηθούμε σε ρίξεις.

ΚΡΙΟΣ

Δράση, κίνηση και ενάρξεις είναι το moto αυτή την εβδομάδα και η νέα σελήνη σας δίνει αυτή την ευκαιρία, θα προγραμματίζετε και η δράση σας θα είναι ασταμάτητη. Σκέφτεστε οικονομικές κινήσεις. Θα θελήσετε να ταξινομήσετε τις υποχρεώσεις σας και να οργανωθείτε, θα ασχοληθείτε με τις εκκρεμότητές σας. Οικονομικές ευκαιρίες θα υπάρχουν καθώς και επιτυχημένες συνεργασίες. Εκμεταλλευτείτε ότι έχει σχέση με διαδίκτυο, με τα αδέρφια με τον στενό φιλικό κύκλο όπως και με την πατρική οικογένεια γιατί θα βγείτε ωφελούμενοι και ηθικά και υλικά. Στις σχέσεις θα υπάρχει σύμπνοια, θα χρειαστεί όμως προσοχή στον τρόπο που διεκδικείτε, γιατί θα γίνετε αδιάλλακτοι και η παρορμητικότητα σας μπορεί να πληγώσει τους άλλους. Τα οικονομικά παρόλο που έχουν θετικό πρόσημο χρειάζονται σωστή διαχείριση γιατί και το παραμικρό λάθος μπορεί να επιφέρει απώλειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα σελήνη είναι αρωγός σας για να ξεκινήσετε να ασχολείστε με τον εσωτερικό σας κόσμο. Ίσως θελήσετε να αρχίσετε αυτογνωσία ή άλλες πρακτικές που θα σας βοηθήσουν ψυχολογικά. Η δράση σας είναι παρασκηνιακή, ετοιμάζεται πράγματα που δεν είναι γνωστά στους άλλους και αισθάνεστε και καλά με αυτό, πιο άνετα, γιατί οι ανατροπές που ζείτε σας έχουν κουράσει και σας αρέσει να κινήστε πίσω από τα φώτα κυρίως το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Προσέξτε στα μέσα της εβδομάδας τις συναισθηματικές εντάσεις, φροντίστε να ξεκουραστείτε και ασχοληθείτε με ενδιαφέροντα που ίσως σας ξεκουράζουν. Αν έχετε υποθέσεις που αφορούν χρήματα από τρίτους όπως κράτος, τράπεζες ή κληρονομιές κάντε κινήσεις γιατί θα είστε ωφελημένοι. Είναι κατάλληλες μέρες να ασχοληθείτε με τους στόχους σας γιατί θα έχετε ευκαιρίες. Κρατήστε ισορροπία στις σχέσεις. Κρατήστε ισορροπία στα οικονομικά γιατί μπορεί να προκύψουν έξοδα. Ο τρόπος που θα πράττετε μπορεί να γίνει απόλυτος και θα έχετε τάση ελέγχου. Διαχειριστείτε με σύνεση τα συναισθήματά σας γιατί μπορεί να υπάρξουν ρίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μια εβδομάδα οργάνωσης ξεκινάει για εσάς. Θα θελήσετε να τακτοποιήσετε υποθέσεις και εκκρεμότητες. Θα σας δοθούν λύσεις σε θέματα που μέχρι τώρα ήταν σε αδιέξοδο και σας είχαν προβληματίσει. Επωφεληθείτε από υποθέσεις που έχουν σχέση με χρήματα τρίτων όπως κράτος, δάνεια, κληρονομιές και γενικά χρήματα που έχουν σχέση με άλλους, καθώς και μέσα από την πατρική οικογένεια. γιατί μπορεί να σας δοθούν αξιόπιστες λύσεις. Κάτι νέο ξεκινά για εσάς μέσα στο φιλικό περιβάλλον, ίσως καινούργιες φιλίες ή φιλίες που μπορεί που μπορεί να σας αποφέρουν οικονομικά οφέλη, αλλά και ένας έρωτας είναι πιθανό να γεννηθεί μέσα από μία φιλία. Έχετε τύχη στον έρωτα και στο φλερτ και επιτυχία στις συνεργασίες – θα είναι κερδοφόρες όπως και καλές σχέσεις με τους συνεργάτες. Ελέγξτε μόνο την παρόρμηση σας και την τάση που θα έχετε να ξεσπάσετε στους άλλους όταν δεν συμφωνούν μαζί σας σε κάτι. Προσέξτε τα ξεσπάσματα βίας. Καλές ημέρες για να πάρετε την απόφαση να αθληθείτε και αυτό να έχει διάρκεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στην καριέρα θα γίνουν για εσάς νέα ξεκινήματα και ενισχύεται η κοινωνική σας εικόνα. Επαφές με άτομα κύρους θα βοηθήσουν την ανέλιξή σας. Θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με τα παιδιά σας. Είναι μια εβδομάδα που χρειάζεται να δώσετε βαρύτητα στην πατρική οικογένεια γιατί θα έχετε οφέλη οικονομικά που θα αυξήσουν το εισόδημά σας. Από 15 Απριλίου με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο αρχίζει μια περίοδος ευκαιριών και οικονομικών και συναισθηματικών. Εύνοια θα έχουν οι φιλικές σχέσεις και μπορεί να έχετε και οικονομικά οφέλη. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που διεκδικείτε και φέρεστε απέναντι στους άλλους γενικά αλλά και στον σύντροφό σας ειδικά, γιατί θα είναι απαιτητικός αδιάλλακτος και θα υπάρχει ένταση με αποτέλεσμα να υπάρχουν ρίξεις. Αποφύγετε τις ακραίες συμπεριφορές και συναναστραφείτε με ισορροπία για να μην έχετε απώλειες.

ΛΕΩΝ

Νέες ευκαιρίες ξεκινούν για εσάς στον τομέα που έχει σχέση με σπουδές, πιστοποιήσεις, υπογραφές εξωτερικό και διαδίκτυο – ελέγξτε πως μπορείτε να βγείτε ωφελημένοι, γιατί με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο 15 Απριλίου που είναι μια μέρα που μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε γιατί θα έχετε τύχη, θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα στην καριέρα σας και θα σας δοθούν ευκαιρίες, οπότε επωφεληθείτε αυτές τις μέρες. Αυτήν την εβδομάδα θα οργανώσετε θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας με τα χρήματα που μπαίνουν στο πορτοφόλι σας. Θα οργανωθείτε στον χώρο εργασία σας και θα βάλετε σε τάξη την καθημερινότητά σας και ότι έχει σχέση με γραφειοκρατικά ζητήματα. Θα υπάρξουν λύσεις για θέματα που σας απασχολούσαν και υπήρχε αδιέξοδος. Ευκαιρίες θα έχετε για επιχειρηματικά επεκτατικά σχέδια που μπορούν να επιφέρουν αύξηση των εισοδημάτων. Χρειάζεται όμως να είστε προσεκτικοί στις συναναστροφές σας με τους άλλους στον τρόπο που διαπραγματεύεστε τα θέματα σας, στον τρόπο που συναναστρέφεστε τον σύντροφό σας γιατί μπορεί να είστε απόλυτοι, ελεγκτικοί και να έχετε ρίξεις και φυσικά απώλειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον τομέα των οικονομικών που αφορούν τρίτους πρόσωπα ή φορείς θα ανοιχτούν νέοι ορίζοντες για εσάς. Πιθανόν να εμβαθύνετε για να εντοπίσετε τους φόβους σας και τι είναι αυτό που σας δημιουργεί τριγμούς στις ασφάλειες σας. Καλή περίοδο για να αρχίσετε θεραπεία που θα διευκολύνει την ψυχολογία σας. Καλή εβδομάδα για διεκδίκηση χρημάτων. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες μέσα από το πατρικό οικογενειακό περιβάλλον που μπορεί να σας ανταμείψουν οικονομικά. Θα μπορέσετε να οργανώσετε θέματα καριέρας και να κλείσετε κοινωνικές εκκρεμότητες. Καλή εβδομάδα για τις συντροφικές σχέσεις καλές ημέρες για να βάλετε τις σχέσεις σας σε νέα δεδομένα με μεγαλύτερη σταθερότητα. Προσοχή μόνο, μην αντιδράτε άσχημα στις συμπεριφορές των άλλων και γεμίζετε άσχημες σκέψεις που θα ρίξουν την ψυχολογία σας με αποτέλεσμα να φέρεστε περισσότερο κτητικά και ελεγκτικά και υπάρξουν τριγμοί και διασπάσεις, και σε προσωπικό επίπεδο αλλά και στον κοινωνικό σας περίγυρο.

ΖΥΓΟΣ

Νέα κεφάλαια σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς και καινούργια δεδομένα στις σχέσεις με τον σύντροφο, προσφέρει σε εσάς η νέα σελήνη. Οργάνωση θα έχετε αυτή την εβδομάδα σε ότι έχει σχέση με σπουδές με πιστοποιήσεις με διαδίκτυο με εξωτερικό αλλά και με νομικές υποθέσεις. Θα σας δοθούν λύσεις που θα είναι σίγουρες για την διευκόλυνσή σας στους τομείς αυτούς. Γραφειοκρατικές εκκρεμότητες που έχετε, είναι καλές μέρες να τις κλείσετε. Κατάλληλη περίοδο να τρέξετε υποθέσεις αν περιμένετε απαντήσεις για χρήματα από φορείς. Θα υπάρξουν ευκαιρίες έτσι ώστε Τα σχέδια σας για την επέκτασή στην ζωή σας να προοδεύουν, έχετε την τύχη με το μέρος σας. Προσοχή όμως στον τρόπο που διαπραγματεύεστε και διεκδικείτε, γιατί μπορεί να το κάνετε παρορμητικά με ένταση και να μην έχετε σωστή διαχείριση, με αποτέλεσμα να οδηγηθείτε σε διασπάσεις. Χρειάζεται σωστός αισθηματικός και οικονομικός χειρισμός με ισορροπία, που τόσο καλά εσείς γνωρίζετε να τηρείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάτι καινούργιο ξεκινάει στον χώρο εργασία σας, στην καθημερινότητά σας, στην φυσική σας υγεία, ίσως αποφασίσετε να αλλάξετε διατροφή και να γυμναστείτε ή να μπείτε στην διαδικασία να κάνετε έλεγχο στην υγεία σας. Στο χώρο της δουλειάς σας θα σας δοθεί η δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις προς όφελός σας. Ευκαιρίες παρουσιάζονται στην καριέρα καθώς και μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο που θα σας βοηθήσουν στην ανέλιξη σας και είναι πιθανό να φέρουν μελλοντική αύξηση του εισοδήματος σας. Σχέσεις και συνεργασίες καλυτερεύουν. Οι φίλοι σας βοηθούν. Είναι μια εβδομάδα ευκαιριών που θα μπορέσετε να επωφεληθείτε και ηθικά και υλικά. Μπορείτε να ασχοληθείτε με γραφειοκρατία που έχετε σε εκκρεμότητα που αφορά αιτήσεις σε φορείς για οικονομικές απαιτήσεις γιατί θα διευκολυνθείτε. Απαιτείται όμως σωστή οικονομική διαχείριση, όπως και σωστή συναισθηματική διαχείριση, γιατί αν υποπέσετε σε φοβίες, σπατάλες ή εκδικητικές τάσεις, τότε θα οδηγηθείτε σε κρίσεις και σε απώλειες. Ψυχραιμία και σωστή διαχείριση είναι το κλειδί αυτής της εβδομάδας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα σελήνη θα ανοίξει καινούργια πεδία στον έρωτα, στο φλερτ και στα δημιουργικά σας σχέδια. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε ευκαιρίες στο χώρο της καριέρας. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες θα καλυτερεύσουν και οι συνεργασίες θα αποδώσουν. Κατάλληλες μέρες για να οργανώσετε τις υποχρεώσεις σας να ασχοληθείτε με τις πρακτικές εκκρεμότητες γιατί είναι μέρες ευκολίας και θα σας δοθούν λύσεις ίσως και για καταστάσεις που σας ταλαιπωρούσαν καιρό. Εύνοια θα έχετε από φίλους και οι απαιτήσεις σας από αυτούς θα ικανοποιηθούν. 15 Απριλίου είναι μια μέρα που μπορείτε να ρισκάρετε και να επενδύσετε στα δημιουργικά επεκτατικά σας σχέδια και στα όνειρά σας, γιατί έχετε την τύχη με το μέρος σας. Θα απαιτηθεί όμως προσοχή στον τρόπο που διαπραγματεύεστε και σε προσωπικό και σε κοινωνικό επίπεδο, να μην το κάνετε φανατικά, να μείνετε μακριά από αισθήματα πάθους, γιατί αν χαθεί λίγο ο έλεγχος, τότε μπορεί να οδηγηθείτε σε κρίσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα ασχοληθείτε με το πατρικό σας σπίτι, με τις σχέσεις με τους γονείς σας και με το σπίτι σας γενικότερα, με αφορμή την νέα σελήνη. Ελέγξτε οικονομικές ευκαιρίες που μπορούν να σας αποδώσουν και προέρχονται από επιχειρηματικές επεκτατικές κινήσεις δικές σας, όχι από υπαλληλική εργασία. Είναι καλή περίοδος για να κινήσετε θέματα κληρονομικά που θα έχουν θετικό αποτέλεσμα για εσάς. Συνεχίζετε να έχετε μια καθημερινότητα με απαιτήσεις. Αυτή την εβδομάδα ασχοληθείτε όμως με πρακτικά θέματα και τακτοποιήστε υποθέσεις που μπορεί να σας έχουν ταλαιπωρήσει για καιρό όπως γραφειοκρατικές εκκρεμότητες γιατί είναι μέρες που θα σας δοθούν λύσεις και θα έχετε αποτελέσματα. Όμορφες στιγμές με τον σύντροφό, με την προϋπόθεση να έχετε καλή διαχείριση των συναισθημάτων σας γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνετε λίγο διεκδικητικοί, πιεστικοί, εκδικητικοί και να επέλθουν ρίξεις.  Προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπίες και λύστε τις διαφορές αν υπάρχουν την επόμενη εβδομάδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

θέματα που αφορούν το διαδίκτυο, την επικοινωνία σας, τις μεταφορές, τις σχέσεις με τα αδέρφια θα ανοιχτούν για εσάς με αφορμή την νέα σελήνη. Ίσως αποκτήσετε καινούργιες ιδέες για τον τρόπο που θα διαχειριστείτε την ζωή σας. Αυτή η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να οργανωθείτε μέσα στην οικογένεια σε πρακτικά ζητήματα. Να κλείσετε εκκρεμότητες που έχουν σχέση με δική σας επιχείρηση, Θέματα πρακτικά της καθημερινότητας μπορείτε να τα κινήσετε γιατί θα δοθούν λύσεις. Ευκαιρίες θα έχετε μέσα από το φιλικό περιβάλλον, και οι απαιτήσεις σας θα ικανοποιηθούν. Αυξήστε την δραστηριότητά σας γιατί θα έχετε αποτελέσματα. Επιτυχημένες επαφές με τους συνεργάτες, κέρδη από συνεργασίες. Οικονομική ισορροπία, αλλά χρειάζεται συνετή διαχείριση. Όμορφες στιγμές με τον σύντροφο με την προϋπόθεση ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που συναναστρέφεστε. Προσπαθήστε να μην είστε ανατρεπτικοί και απόλυτοι γιατί μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και ρίξεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα οικονομικά και οι ασφάλειες σας για εσάς στο προσκήνιο εξαιτίας της νέας σελήνης. Πιθανόν να έχετε την ευκαιρία να εφεύρετε νέους τρόπους αύξησης εισοδήματος. Να εφεύρετε λύσεις. Αν και είστε καλυμμένοι, δύσκολα αλλά καλυμμένοι. Εβδομάδα κατάλληλη να λήξετε εκκρεμότητες που έχετε με την πατρική οικογένεια, από την οποία τελικά θα έχετε στήριξη και αν έχετε διαμάχες, χρειάζεται να τις σταματήσετε. Ευκαιρίες προκύπτουν από το φιλικό περιβάλλον και είναι διαθέσιμοι να καλύψουν τις ανάγκες σας. Καλή εβδομάδα για τον εργασιακό σας χώρο και για την καριέρα σας γενικότερα, θα λάβετε βοήθεια και στήριξη από τους ανωτέρους σας. Με τον σύντροφο θα είναι θετική εβδομάδα, θα υπάρχει αγάπη αλλά και λίγο ανασφάλεια, γι’ αυτό φροντίστε να μην κάνετε άσχημες σκέψεις και διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας κατάλληλα για να υπάρχει ισορροπία. Αποφύγετε τις Ερινύες γιατί εύκολα μπορούν να δημιουργηθούν διαμάχες. Απαιτείται σωστή συναισθηματική διαχείριση και να έχετε σαφή εικόνα των καταστάσεων.

Από τη Δήμητρα Κωνσταντινίδου

https://astroteam.gr