Αρχική Eπικαιρότητα Δολοφόνησαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο

Δολοφόνησαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο

Σοκ προκαλεί η είδηση της άγριας δολοφονίας του δημοσιογράφου Γ. Καραιβάζ, έξω από το σπίτι του, στην οδό Ανίνου στον ‘Άλιμο.

Ο δημοσιογράφος δέχθηκε τουλάχιστον έξι σφαίρες από αγνώστους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δημοσιογράφος ήταν έξω από το σπίτι του όταν ένα μηχανάκι με δυο άτομα πέρασε από δίπλα του και τον πυροβόλησε.

Η ενέδρα θανάτου στον γνωστό δημοσιογράφο του αστυνομικού ρεπορτάζ είχε στηθεί από δυο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι χαμηλού κυβισμού. Την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, οι δυο δράστες τον πυροβόλησαν πολλές φορές. Στο σημείο βρέθηκαν 17 κάλυκες. Εικάζεται ότι το όπλο είχε σιγαστήρα.

Ο ένας από τους δυο φορούσε στρατιωτικά ρούχα. Το σημείο έξω από το σπίτι του έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και έχει σπεύσει ιατροδικαστής.

Οι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν ενώ ο Γιώργος Καραϊβάζ έχασε την μάχη με τον θάνατο προτού μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

O ίδιος είχε καταγωγή από τη Δράμα, ενώ είχε εργαστεί ως επικεφαλής του αστυνομικού ρεπορτάζ στον ΑΝΤ1. Ήταν ιδιοκτήτης του site bloko.gr και ήταν παντρεμένος.