Αρχική Eπικαιρότητα Επίθεση με βιτριόλι: Ομολόγησε η 35χρονη Εφη – Ζήτησε συγγνώμη έναν χρόνο...

Επίθεση με βιτριόλι: Ομολόγησε η 35χρονη Εφη – Ζήτησε συγγνώμη έναν χρόνο μετά

Πηγή: https://www.protothema.gr


Ομολόγησε η Εφη Κακαράντζουλα, η γυναίκα που είχε επιτεθεί με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Καλλιθέα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr,  η 35χρονη μετέβη με τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου νωρίς το πρωί στην ανακρίτρια και απολογήθηκε για όλα όσα την κατηγορούν.

Η γυναίκα παραδέχτηκε όλα όσα έχει κάνει, ζήτησε συγγνώμη, ενώ επέμενε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα. «Ζητώ ταπεινά συγγνώμη, είμαι συντετριμμένη» είπε χαρακτηριστικά. Η διαδικασία έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα καθώς η ίδια από την αρχή ήταν αρνητική και δεν είχε δώσει καν προανακριτική κατάθεση στην αστυνομία επικαλούμενη το δικαίωμα της σιωπής. Η Εφη Κακαράντζουλα έμεινε στο γραφείο της ανακρίτριας για μία ώρα. Η 35χρονη πάντως δεν θέλησε να απολογηθεί δια υπομνήματος και προτίμησε να το κάνει προφορικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη ζήτησε συγγνώμη συντετριμμένη και επέμεινε ότι δεν είχε πρόθεσε να σκοτώσει, αλλά να «προκαλέσει πόνο» στο θύμα της, εξ αιτίας «ενός προσωπικού προβλήματος που είχε μαζί της». Παράλληλα διέψευσε ότι ήθελε να πάει στο νοσοκομείο όπου βρισκόταν η Ιωάννα για να τη σκοτώσει. Η καθ’ ομολογία δράστιδα επέμεινε ότι δεν είχε κανέναν συνεργό- «όλα τα έκανα μόνη μου», είπε- και πρόσθεσε μετ’ επιτάσεως ότι «είχε εμμονή» με το θύμα.

H σημερινή της απολογία ενώπιον της ανακρίτριας είχε προγραμματισθεί προ εικοσαημέρου.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος της γυναίκας έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ από την αρχή ο συνήγορός της είχε εκφράσει τη διαφωνία του με τη συγκεκριμένη δίωξη σημειώνοντας ότι το αδίκημα θα έπρεπε να είχε χαρακτηρισθεί ως προς την ποινική του απαξία ως βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου:

kexagioglou

Την εμμονή της πελάτισσάς του με το θύμα δείχνει ως κίνητρο για την πράξη της ο συνήγορος της Έφης Κακαράντζουλα, Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος σε δήλωσή του, επισημαίνει:

«Η εντολέας μου απολογήθηκε σήμερα, Δευτέρα, 05.04.2021 και ώρα 10π.μ. κατόπιν σχετικού αιτήματός της ενώπιον της κ Ανακρίτριας του 17ου Τακτικού Τμήματος Αθηνών. Η κατηγορουμένη ανέλαβε την ευθύνη της πράξης της, ζήτησε με συντριβή, όπως είπε, συγγνώμη από το θύμα και την οικογένεια της – την οποία ελπίζει να αποδεχτούν- για τον πόνο και την οδύνη που προκάλεσε και τόνισε ότι δεν επεδίωκε σε καμία περίπτωση το θάνατό της. Χαρακτηριστικά δε είπε ότι θα ευχόταν να γύριζε το χρόνο πίσω και να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα από όσα συνέβησαν. Ως κίνητρο δε της εν λόγω πράξης της ανέφερε την εμμονή της με το θύμα, λόγω της εμπλοκής του, κατά δήλωσή της, σε ένα πολύ σημαντικό προσωπικό της θέμα, για το οποίο δε θέλησε να επεκταθεί περισσότερο. Τέλος, διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα στο παρελθόν έχουν αναφερθεί δημοσίως και από διάφορες πλευρές περί δήθεν απόπειράς της να συλλέξει πληροφορίες, ώστε να επιτεθεί εκ νέου στο θύμα, κατά το χρονικό διάστημα της νοσηλείας του».