Αρχική Ν. Αχαΐας ΕΜΠΟΡΟΙ ΠΑΤΡΑΣ: Ανοίγουμε κανονικά την Δευτέρα – Εκαναν έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ....

ΕΜΠΟΡΟΙ ΠΑΤΡΑΣ: Ανοίγουμε κανονικά την Δευτέρα – Εκαναν έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. – Ξεσκονίζουν μαγαζιά

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας. Οι έμποροι,  προχωρούν σε “αντάρτικο” αφού αποφάσισαν να ανοίξουν κανονικά τα καταστήματά τους τη Δευτέρα, περιμένοντας τον κόσμο να ψωνίσει.

Μάλιστα, ξεκαθάρισαν ότι θα ανοίξουν χωρίς προσωπικό, ώστε να μη δημιουργήσουν πρόβλημα στους εργαζόμενούς τους, σε περίπτωση που συμβούν “ευτράπελα”.

Από τη συνεδρίαση λήφθηκε η απόφαση να προχωρήσουν σε μπαράζ κινητοποιήσεων τις επόμενες ημέρες, ξεκινώντας από την Κυριακή και την επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Στέλιου Πέτσα. Ο Εμπορικός Σύλλογος προγραμματίζει παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο και το Επιμελητήριο, τα δύο μέρη στα οποία θα βρεθεί ο κ. Πέτσας.

“Με ποια λογική ανοίγει η Αθήνα η οποία είναι κατακόκκινη επιδημιολογικά, αλλά όχι η Πάτρα και η Θεσσαλονίκη;” αναρωτήθηκε νωρίτερα μιλώντας στο thebest ο κ. Ζαφειρόπουλος, ο οποίος μας ενημέρωσε πως αύριο, Κυριακή, οι έμποροι θα συναντηθούν στο Επιμελητήριο Αχαΐας με τον υφυπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, ο οποίος έρχεται στην Πάτρα ακριβώς γι αυτόν τον λόγο. Ο υφυπουργός Στέλιος Πέτσας, θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Κ. Πελετίδη στο Δημαρχείο στις 09:00 και, αμέσως μετά θα συναντηθεί με εκπροσώπους των εμπόρων, στο Επιμελητήριο.

flamis.gr