Αρχική Eπικαιρότητα Ηλεία: 87χρονη στην Αμαλιάδα ολομόναχη… με κορωνοϊό

Ηλεία: 87χρονη στην Αμαλιάδα ολομόναχη… με κορωνοϊό

Δύσκολες στιγμές ζει μια 87χρονη στην Αμαλιάδα, η οποία μένει ολομόναχη και μετά από rapid test στο οποίο υπεβλήθη στο σπίτι της από γιατρό της περιοχής, διαπιστώθηκε ότι πάσχει από κορωνοϊό!
Η ηλικιωμένη γυναίκα τις προηγούμενες μέρες, που ζει μια δύσκολη καθημερινότητα σε ένα παλιό σπίτι, σε γειτονιά της Αμαλιάδας, κάηκε στο πόδι από καυτό νερό.

Η ίδια ανέκαθεν ζει μόνη… Οι γείτονες την βοηθούν με κάθε τρόπο και μάλιστα έχουν αναλάβει σε καθημερινή βάση τη σίτισή της. Πριν λίγες μέρες, έπεσε καυτό νερό στο πόδι της, ωστόσο η ίδια μέχρι χθες παρέμενε ανένδοτη να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Έτσι οι γείτονες ανέλαβαν να της αλλάζουν γάζες στο πόδι της.

Τις τελευταίες μέρες, έδειχνε να ζαλίζεται και έπεσε και στην αυλή του σπιτιού της. Την Κυριακή, κάλεσαν ασθενοφόρο, αλλά και πάλι η ηλικιωμένη γυναίκα αντέδρασε. Κλήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες και η αστυνομία για να μεταπειστεί, αλλά κάτι τέτοιο κατέστη αδύνατο.

Την ίδια μέρα, παρουσίασε πυρετό και πάλι οι περίοικοι κάλεσαν γιατρό, με τον φόβο μήπως πάσχει από κορωνοϊό, κάτι που λίγο αργότερα επαληθεύονταν, αφού το τεστ βγήκε θετικό!

Η γιατρός ενημέρωσε άμεσα τον ΕΟΔΥ, ώστε να αναλάβει τα περαιτέρω, ωστόσο, οι γείτονες της 87χρονης εξέφρασαν τη Δευτέρα την έντονη ανησυχία τους μέσω της εφ. «Πατρίς» για την ζωή της, αφού ναι μεν δεν έρχεται πλέον σε άμεση επαφή μαζί τους λόγω του ότι βγήκε θετική, αλλά με δυσκολία αυτοεξυπηρετείται και ταυτόχρονα δεν δέχεται καμία βοήθεια, πέραν της σίτισής της