Αρχική Ν. Κορινθίας Αποχωρεί σήμερα από το MasterChef η Κορίνθια Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου

Αποχωρεί σήμερα από το MasterChef η Κορίνθια Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου

Σήμερα, Τρίτη 30 Μαρτίου, φαίνεται να αποχωρεί από το MasterChef η Κορίνθια Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, σύμφωνα με πληροφορίες του Peloponnisosnews. Παρότι στο χθεσινό επεισόδιο δεν ήταν στα χειρότερα πιάτα και δεν ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους προς αποχώρηση φαίνεται ότι ο Τζιοβάνι θα κάνει την ανατροπή.

Μετά το τέλος του χθεσινού τεστ δημιουργικότητας ο Τζιοβάνι κέρδισε την κάρτα ασυλίας η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι την δεκάδα. Τα χειρότερα πιάτα ήταν αυτά της Ανούς, της Λίας, του Παύλου και της Μαργαρίτας. Η Κωνσταντίνα παρότι φαίνεται να ανέβηκε ασφαλής στον εξώστη, τελικά θα κληθεί να μαγειρέψει αφού το Τζιοβάνι θα κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας και θα σώσει την Μαργαρίτα. Έτσι η Κωνσταντίνα θα φορέσει μαύρη ποδιά και θα κληθεί να υπερασπιστεί την θέση της στον διαγωνισμό.

Φυσικά η Κωνσταντίνα είναι εξαιρετική στις αντιγραφές των πιάτων και έχει καταφέρει πολλές φορές να επιστρέψει στο σπίτι του MasterChef αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες το σημερινό επεισόδιο θα είναι και το τελευταίο που θα δούμε την Κορίνθια ζαχαροπλάστρια αφού δεν θα τα καταφέρει απέναντι στον Παύλο, την Ανούς και την Λία.

Μένει να δούμε αν θα βρίσκεται στα άτομα που θα κερδίζουν την δεύτερη ευκαιρία που δίνει η παραγωγή παραδοσιακά σε κάθε σεζόν. Αν δηλαδή θα καταφέρει να κερδίσει μαγειρικά τους παίκτες που έχουν ήδη αποχωρήσει από τον διαγωνισμό και να κερδίσει μία θέση μέσα στο σπίτι και πάλι. Η επιστροφή των παικτών δεν αργεί καθώς συνήθως γίνεται όταν συμπληρωθεί η πρώτη δεκάδα.