Αρχική Eπικαιρότητα Πέντε μήνες κι ακόμα άφαντος ο Χρήστος Παππάς – Τα σενάρια που...

Πέντε μήνες κι ακόμα άφαντος ο Χρήστος Παππάς – Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛΑΣ

Πηγή: https://www.altsantiri.gr


Πληγή για την ΕΛΑΣ το πεντάμηνο που παραμένει εξαφανισμένος

«Ούτε μία στο τρισεκατομμύριο», έλεγε γελώντας ειρωνικά ο Σταύρος Μπαλάσκας σε τηλεοπτική εκπομπή απαντώντας σε ερώτηση αν υπάρχει περίπτωση κάποιος από τους κατηγορούμενους στη δίκη της Χρυσής Αυγής να διαφύγει της σύλληψης.

Η αστυνομία ξεκίνησε τη διαδικασία μετά την ανακοίνωση της απόφασης από το δικαστήριο και τελικά ένας από τους κατηγορούμενους έλειπε. Πέντε μήνες μετά την εξαφάνισή του στις 22 Οκτωβρίου, ο Χρήστος Παππάς εξακολουθεί να αγνοείται και για την ΕΛΑΣ αποτελεί υψίστης σημασία ζήτημα ο εντοπισμός και η σύλληψή του.

Πολλά σενάρια κυκλοφορούν εδώ και καιρό για το πού μπορεί να είναι το νούμερο δύο στην ιεραρχία της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», έχουν πραγματοποιηθεί έρευνες σε πολλές πόλεις της Γερμανίας, της Σερβίας και του Βελγίου, όπου διαμένουν συγγενικά πρόσωπα ή μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Επιπλέον, έχει εξεταστεί – χωρίς να υπάρχει αποτέλεσμα – και η πληροφορία που τον ήθελε να κρύβεται σε μοναστήρι στη Σερβία.

Ένα από τα σενάρια που δεν έχουν αποκλειστεί είναι ο Παππάς να βρίσκεται στην Ελλάδα. Ενδεχομένως σε κάποιους να ακούγεται απίθανο, ωστόσο ο πρώην βουλευτής της ΧΑ θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις συνθήκες και συγκεκριμένα την καραντίνα και τις γνωριμίες του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο ο χρόνος περνά και δεν εντοπίζεται, τόσο πληγώνεται το κύρος της ΕΛΑΣ…