Αρχική Ν. Κορινθίας Ενας έφηβος, μαθητής του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου, καθηλώνει με την φωνή και το...

Ενας έφηβος, μαθητής του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου, καθηλώνει με την φωνή και το ταλέντο του !!

Τον Γιάννη Σουριά τον γνώρισα στο Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο όταν βρέθηκε στην ίδια τάξη με τον γιο μου μετά από υποτροφία που άξια κέρδισε. Είναι εκείνος ο έφηβος που θέλεις να μπαίνει στο σπίτι σου, θέλεις να κάνει παρέα με τα παιδιά σου γιατί έχει δυνατές αρχές από το σπιτικό του. Είναι ένας εξαιρετικός μαθητής με πολλαπλά όνειρα. Ενα από αυτά είναι το τραγούδι που όταν τον ακούσαμε πρώτη φορά να ερμηνεύει, πραγματικά καθηλωθήκαμε. Οι γονείς του συνοδοιπόροι του και σε αυτό του το όνειρο και μάλιστα ο πατέρας του, Μάκης Σουριάς φροντίζει την ενορχήστρωση των στίχων που αποτυπώνει ο έφηβος Γιάννης. Στο Στερνό Φιλί ο Μάκης Σουριάς έγραψε στην σελίδα τους στο youtube: 

Επέστρεψα από τη βόλτα έχοντας καταλήξει στο κουπλέ και το ρεφρέν . Το μοιράστηκα με το Γιάννη . Πήρε τη πρωτοβουλία να γράψει τους στίχους . Πήγα να ξεκουραστώ και όταν ξύπνησα συνειδητοποίησα ότι το είχε κάνει δικό του. Παρακατω οι στίχοι του τραγουδιου Στερνό Φίλι που είχαν γραφτεί από ένα έφηβο. Τα λόγια περισσεύουν . Ειναι αυτές οι φορές στη ζωή που ότι και αν πεις φαίνεται λίγο.

Στερνό Φιλί Μου έφυγες νωρίς Δεν πρόλαβα θαρρείς Τη γεύση των φιλιών σου να χορτάσω Η σκέψη μου αδειανή Μια αιώνια ποινή Να μην μπορώ εγώ να σε ξεχάσω Ευθείες και στροφές Διένυσα πολλές Μα εσύ ακόμη είσαι μακριά μου Χωρίς αποσκευές Ταξίδεψα στο χθες Για να σε φέρω πάλι εγώ κοντά μου R Μες στο δικό μου το πεπρωμένο Βλέπω εσένα σαν ένα ξένο . Μες στη ζωή μου που σπαταλάω Δεν έχω εσένα που αγαπάω Τα εμπόδια πολλά Ορθώθηκαν μπροστά Οι δρόμοι μας χωρίζουνε ψυχή μου Μα εγώ θα προσπαθώ Κοντά σου να βρεθώ Θα πάρω πάλι πίσω τη ζωή μου   Ο χρόνος πια κυλά Και πάνω μου ξεσπά Τα λάθη δεν μου έχει συγχωρέσει Σε έδιωξα μακριά Σε άλλη αγκαλιά Και ο ουρανός επάνω μου έχει πέσει R Μες το δικό μου το πεπρωμένο Βλέπω εσένα σαν ένα ξένο . Μες τη ζωή που σπαταλάω Δεν έχω εσένα που αγαπάω . Μου έλειψες πολύ Ένα στερνό φιλί Να μου ‘δινες ζητάω απεγνωσμένα Σφιχτά να σε κρατώ Γλυκά να μου μιλώ Ξανά να γίνουν οι καρδιές μας ένα .

καλοτάξιδο Γιάννη μου το νέο σου τραγούδι, σου εύχομαι από καρδιάς να πραγματοποιηθούν όλα σου τα όνειρα που θα σε κάνουν πάντα τόσο χαμογελαστό και ευτυχισμένο όπως ακριβώς είσαι και τώρα. 

Σοφία Μπαλή