Αρχική Ν. Κορινθίας Την πορεία των εμβολιασμών στην Κορινθία παρακολουθεί στενά ο Υφυπουργός, Χρίστος Δήμας

Την πορεία των εμβολιασμών στην Κορινθία παρακολουθεί στενά ο Υφυπουργός, Χρίστος Δήμας

Στο Κιάτο και σε χωριά της ευρύτερης περιοχής βρέθηκε σήμερα ο Κορίνθιος Υφυπουργός, Χρίστος Δήμας και ανέφερε σχετικά στο προσωπικό του προφίλ : 

Σήμερα επισκέφτηκα το Κέντρο Υγείας Κιάτου (Κ.Υ.Κ.), όπου ενημερώθηκα για την πορεία των εμβολιασμών. Ο Διευθυντής και ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Κ.Υ.Κ κ.κ Νίκος Χρυσικός και Nikolas Kokiopoulos με διαβεβαίωσαν πως η διαδικασία διεξάγεται με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς και σε πολύ καλές υγειονομικές συνθήκες. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Σικυωνίων Γιώργος Τσολάκος και Βασίλης Δομετίου.
Το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό κάνουν πραγματικά αξιοθαύμαστη δουλειά, στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του #Covid_19. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συνεισφορά τους καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πούμε, τους είμαστε ευγνώμονες.
✅ Παράλληλα, είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ το Κεφαλάρι και τον Πύργο, όπου παραδόθηκε στις τοπικές κοινότητες τεχνολογικός εξοπλισμός για την αποτελεσματικότερη λειτουργία των γραφείων των κοινοτήτων, ευγενική προσφορά της Τράπεζας Αττικής. Συζητήσαμε με τους δυο Προέδρους κ. Νίκο Παπαγεωργόπουλο και κ. προκοπης βυζας για τα καθημερινά προβλήματα των χωριών (οδοποιία, καλλιέργειες, σχολεία) καθώς και για τις εξελίξεις όσον αφορά την πανδημία. Στην συνάντηση στον Πύργο παρών ήταν και ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και δρόμος

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος