Αρχική Ν. Κορινθίας Δήμος Βέλου Βόχας : Οι λιτές εκδηλώσεις λόγω της πανδημίας για την...

Δήμος Βέλου Βόχας : Οι λιτές εκδηλώσεις λόγω της πανδημίας για την 25η Μαρτίου

Εορτασμός Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821 στο Δήμο Βέλου Βόχας
Φέτος ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί χωρίς κόσμο και κατάθεση στεφάνων από Συλλόγους και φορείς στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του Covid-19.
Η Δοξολογία στην έδρα του Δήμου στο Ζευγολατιό θα τελεστεί ανήμερα της Επετείου στις 9.30π.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου όπου θα παραστεί ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος και στη συνέχεια θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο πεσόντων στην πλατεία Παπακωνσταντίνου.
Στα υπόλοιπα τοπικά διαμερίσματα θα παραστεί ένας εκπρόσωπος του Δήμου όπου και θα καταθέσει στεφάνι υπέρ των πεσόντων.
Ο σημαιοστολισμός θα είναι τριήμερος από 8ης πρωινής της Τρίτης 23 Μαρτίου 2021 μέχρι τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2021.
Η φωταγώγηση των δημοσίων, δημοτικών καταστημάτων, καταστημάτων των ΝΠΔΔ και των τραπεζών θα είναι κατά τις βραδινές ώρες της 24ης & 25ης Μαρτίου 2021.
Για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 2021 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή επετειακή εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Βέλου Βόχας, το ΝΠΔΔ ΄΄ΑΝΕΛΙΞΗ΄΄ και ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Βόχας με την συμμετοχή συλλόγων του Δήμου, με τίτλο
΄΄Η Βόχας κατά την Επανάσταση του 1821΄΄
Η εκδήλωση θα μετατοδοθεί από τη σελίδα του Δήμου Βέλου Βόχας στο F.B καθώς επίσης και από το κανάλι Πολιτιστικός Βόχας στο you tube στις 8.30μ.μ.