Αρχική Ν. Κορινθίας Νίκος Ταγαράς: Ξεμπλοκάρει το έργο 1,5 εκατ. € για την άρση επικινδυνότητας...

Νίκος Ταγαράς: Ξεμπλοκάρει το έργο 1,5 εκατ. € για την άρση επικινδυνότητας στο οδικό δίκτυο Λουτρακίου

Συνάντηση Νίκου Ταγαρά – Γιώργου Καραγιάννη

 Ξεμπλοκάρει το έργο «Αποκατάσταση βραχοπτώσεων για την άρση επικινδυνότητας του οδικού δικτύου  του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας», προϋπολογισμού 1,5 εκατ. ευρώ – που επλήγη από τις έντονες βροχοπτώσεις  του Μαρτίου 2017 και του Σεπτεμβρίου 2018.

Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς, είχε συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργο Καραγιάννη, όπου και συζητήθηκε η ανάγκη  επιλογής αναδόχου για την εκτέλεση του έργου, που είναι και το ζητούμενο. Οι δυο άντρες έθεσαν ως χρονοδιάγραμμα το αμέσως επόμενο διάστημα.

Τονίζεται ότι η εν λόγω παρέμβαση στο οδικό δίκτυο του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, στο σημείο Καταρράκτες, είναι απολύτως απαραίτητη καθώς η αποκατάσταση των βραχοπτώσεων -του κατολισθητικού φαινομένου- λόγω και της αστάθειας των πρανών στην ευρύτερη περιοχή δύσκολη και επιτακτική.

Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς, δήλωσε:

«Το έργο ξεμπλοκάρει και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που προχωρά  η επιλογή του αναδόχου εκτέλεσής του. Οι κατολισθήσεις θα αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά και με την ολοκλήρωσή του έργου αποκατάστασης, θα δημιουργηθεί ένα ασφαλές οδικό δίκτυο για κατοίκους και διερχόμενους οδηγούς».

Ο δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης, δήλωσε:

«Αυτή η είδηση είναι για τον Δήμο μας από τις πιο σημαντικές. Οφείλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον Νίκο Ταγαρά καθώς συνέδραμε καθοριστικά για να ξεκινήσει επιτέλους ένα τόσο απαραίτητο έργο για την ασφάλεια του οδικού δικτύου της περιοχής μας».