Αρχική Ν. Κορινθίας Αντικείμενο τηλεδιάσκεψης οι προοπτικές του Κορινθιακού Ελαιολάδου ανάμεσα στον Χρίστο Δήμα και...

Αντικείμενο τηλεδιάσκεψης οι προοπτικές του Κορινθιακού Ελαιολάδου ανάμεσα στον Χρίστο Δήμα και τον Πρόεδρο του ΕΛΓΟ Δήμητρα

Μπορεί το Κορινθιακό Ελαιόλαδο να χαρακτηριστεί Π.Ο.Π;
✅ Σήμερα, σε συνέχεια της προηγούμενης επικοινωνίας μας, πραγματοποίησα τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΟ Δήμητρα – ELGO Dimitra, Σέρκο Χαρουτουνιαν, όπου συζητήσαμε για τις προοπτικές του Κορινθιακού Ελαιόλαδου.
⚠️ Το λάδι της περιοχής μας αποτελεί διαχρονικά ένα ανταγωνιστικότατο προϊόν διεθνώς χάρη στην ποιότητα του, τους καλλιεργητές & παραγωγούς μας αλλά και λόγω της μοναδικότητας των εδαφών μας. Πρόκειται για μια πανάρχαια παράδοση για την Κορινθία, η οποία συντρόφευε τους κατοίκους και τα έθιμα τους καθόλη την διάρκεια της ιστορίας.
❗️Μπορούμε να αξιοποιήσουμε καλύτερα την την ποιότητα του προς όφελος των αγροτών και των οικογενειών της περιοχής μας. Η προοπτική της αναδείξεις του σε προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.) θα έχει ευεργετικά οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά αποτελέσματα για όλο τον Νομό μας.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο που λέει "ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΜΑΣ Κορινθιακό Ελαιόλαδο Τηλεδιασκεψη με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, Σερκο Χαρουτουνιαν."