Αρχική Eπικαιρότητα Νίκη Κεραμέως: Προσπαθούσαμε τέσσερα χρόνια να κάνουμε παιδιά

Νίκη Κεραμέως: Προσπαθούσαμε τέσσερα χρόνια να κάνουμε παιδιά

Μια διαφορετική συνέντευξη έδωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως. Η κ. Κεραμέως αναφέρθηκε σε πιο προσωπικές στιγμές της, μίλησε για τα παιδιά της και το πόσο της λείπουν αλλά και για τη μεγάλη αγάπη για τον άνδρα της.

Η υπουργός μίλησε για τη δυσκολία που αντιμετώπισε να κάνει τα παιδιά της ηλικίας σήμερα 2,5 και 5 ετών. «Ναι, σε εμάς δεν ήρθε τόσο εύκολα. Προσπαθούσαμε τέσσερα χρόνια. Γνωρίζω ότι είναι πολλά τα ζευγάρια που ταλαιπωρούνται, αλλά από την άλλη η προσπάθεια συχνά δικαιώνεται» είπε στο DownTown.

Τόνισε πόσο πολύ της λείπουν τα παιδιά της και αναφέρθηκε στις προσπάθειες της να περνάει χρόνο μαζί τους.

«Είναι αρκετές οι φορές που θα φτάσω στο υπουργείο 7.30 το πρωί και θα γυρίσω στη μια τη νύχτα, ενώ δουλεύω συχνά και τα Σαββατοκύριακα. Ξεκλέβω όμως χρόνο, προσπαθώ όσο μπορώ να γυρνάω σπίτι να βλέπω τα παιδιά, να τα βάζω για ύπνο και να συνεχίζω να δουλεύω μετά. Και όταν είμαι σπίτι με τον σύζυγό μου και τα παιδιά, προσπαθώ να αφιερώνομαι σε αυτούς και -όσο γίνεται- να αφήνω πίσω τις σκέψεις της δουλειάς. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι τόσο η ποσότητα, όσο η ποιότητα του χρόνου με την οικογένειά σου που έχει τη μεγαλύτερη σημασία. Μου λείπουν πολύ. Ρωτάνε πού είμαι, κυρίως ο μεγαλύτερος, γιατί συνειδητοποιεί περισσότερο τι συμβαίνει, έχουν όμως προσαρμοστεί στην απαιτητική μου καθημερινότητα» είπε.
«Είναι βράχος δίπλα μου και δίπλα στα παιδιά μας»
Η Νίκη Κεραμέως μίλησε και για τον σύζυγό της μετά το συγκινητικό ποστ που είχε ανεβάσει στο Instagram με αφορμή την επέτειο γάμου τους.

«Κλείσαμε 10 χρόνια γάμου με τον σύζυγό μου. Είμαστε μαζί 14 χρόνια, και του χρωστάω πάρα πολλά. Όσα έχω καταφέρει, τα οφείλω σε μεγάλο βαθμό στην αμέριστη στήριξή του. Αν μπορώ και εργάζομαι τόσο σκληρά, είναι γιατί εκείνος είναι βράχος, είναι δίπλα μου και δίπλα στα παιδιά μας με όλες του τις δυνάμεις. Έχουμε, πιστεύω, κοινούς στόχους για τη ζωή, και αυτό μας ενώνει ακόμη περισσότερο» τόνισε.