Αρχική Ν. Αρκαδίας Στο Λιμποβίσι η Γιάννα Αγγελοπούλου – Τζιούμης: «Προωθούμε σημαντικά και μόνιμα έργα...

Στο Λιμποβίσι η Γιάννα Αγγελοπούλου – Τζιούμης: «Προωθούμε σημαντικά και μόνιμα έργα στο τόπο μας» (Φωτογραφίες)

Πηγή: https://www.kalimera-arkadia.gr


Συνάντηση – Συνεργασία του δήμαρχου Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη με την πρόεδρο του «Ελλάδα 2021» κα. Γιάννα Αγγελοπούλου

Στο χωριό των Κολοκοτρωναίων, στο Λιμποβίσι, βρέθηκε το Σάββατο 13/3/2021 η κα. Γιάννα Αγγελοπούλου, πρόεδρος του «Ελλάδα 2021», προκειμένου να δώσει συνέντευξη στο euronews και να δει, για μία ακόμη φορά, το Μουσείο – σπίτι του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, του οποίου τις αναγκαίες, λόγω του χρόνου, επεμβάσεις – βελτιώσεις και προσθήκες έχει αναλάβει ο σύζυγός της Θεόδωρος Αγγελόπουλος – καταγωγή από Βλαχόραφτη Γορτυνίας -, σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης.
Την κα.Αγγελοπούλου υποδέχθηκε ο δήμαρχος κ. Κώστας Τζιούμης με την αντιδήμαρχο πολιτισμού κα. Ελένη Καρούντζου και είχε μαζί της μακρά, εγκάρδια και εποικοδομητική συνεργασία. Ιδιαιτέρως συζήτησαν για τις προγραμματισμένες από τους δύο φορείς
( Δήμος Τρίπολης και Ελλάδα 2021) δράσεις, η κα. Αγγελοπούλου τόνισε ότι θα έρθει και πάλι και πάλι στην Τρίπολη, λεπτομερέστερα συζητήθηκε η δημιουργία της Δημοτικής Πινακοθήκης Τρίπολης, του Ψηφιακού Μουσείου της πόλης, η ανάδειξη, σηματοδότηση και ψηφιοποίηση των ιστορικών μονοπατιών του δήμου μας , που ήδη προχωράει η χρηματοδότησή τους και στηρίζονται απόλυτα από τον φορέα του εορτασμού.
Ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης δήλωσε ότι προσβλέπει στον «Ελλάδα 2021» για την προώθηση – πραγμάτωση σημαντικών και μόνιμων έργων στο τόπο μας και αυτός στην Τριπολιτσά της Επανάστασης – Ελευθερίας για έναν ουσιαστικό εορτασμό των 200 χρόνων εθνικής παλιγγενεσίας.