Αρχική Eπικαιρότητα “Πονάω”: Τι δηλώνει ο νεαρός που δέχτηκε την επίθεση (Βίντεο)

“Πονάω”: Τι δηλώνει ο νεαρός που δέχτηκε την επίθεση (Βίντεο)

Στον ANT1 μίλησε ο νεαρός που δέχθηκε επίθεση από αστυνομικούς στην Νέα Σμύρνη. Όπως υποστηρίζει, δέχτηκε χτυπήματα σε όλο του το σώμα. 

“Έφαγα παντού γκλοπιές από τον αστράγαλο μέχρι την κνήμη, τους μηρούς, τους γλουτούς, την πλάτη και το κεφάλι. Δηλαδή, υπάρχει και χτύπημα που έγινε με τη λαβή του πτυσσόμενου γκλοπ, με τη λαβή με βάρεσε στο πίσω μέρος του κεφαλιού, που μου προκάλεσε ουσιαστικά αφόρητο πόνο. Τους έλεγα συνεχώς δεν έχω κάνει κάτι, αφήστε με. Δεν έχω κάνει κάτι. Για ποιο λόγο με βαράτε; Γιατί με βαράτε;

Δεν ήμασταν 30 άτομα. Δεν προκαλέσαμε. Πήγαμε πολύ ήρεμα και ευγενικά για να διαμαρτυρηθούμε για την επιβολή προστίμων, πάντα λεκτικά και μόνο, ούτε με βρισιές, ούτε με φωνές και γι’ αυτό πλησιάσαμε. Θέλαμε να δείξουμε την αντίθεσή μας στην επιβολή προστίμων στις δύο οικογένειες που κάθονταν σε διαφορετικά παγκάκια”

Τι υποστηρίζει ο αστυνομικός

“Μόλις μας πλησίασαν τα πρώτα 20 άτομα απαίτησαν να αποχωρήσουμε και να μη βεβαιώσουμε παραβάσεις απειλώντας και βρίζοντάς μας με τις φράσεις κ…μπατσοι, θα σας γ…., θα πεθάνετε, είστε τα σκυλιά της Χούντας του Κούλη ενώ παράλληλα προσπάθησαν να μας αποσπάσουν τα μπλοκ.  Ο….. (εννοεί τον νεαρό) ενώ βρισκόταν στο έδαφος και ένας συνάδερφος προσπαθούσε να τον δεσμεύσει, αποπειράθηκε να αφαιρέσει υπηρεσιακά υλικά από τη ζώνη του συναδέλφου μου και τον απέτρεψα κάνοντας χρήση της υπηρεσιακής μου ράβδου.”