Αρχική Eπικαιρότητα Πυρά κατά Κυρανάκη – “Εθνικός χαφιές” – “Ξέχασε την κουκούλα”

Πυρά κατά Κυρανάκη – “Εθνικός χαφιές” – “Ξέχασε την κουκούλα”

Σάλο έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση του ονόματος, του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε στην Νέα Σμύρνη την Κυριακή 07.03.21 από αστυνομικούς, από τον Βουλευτή της Ν.Δ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη σε τηλεοπτική εκπομπή.

Το κλίμα γύρω από τον Ν.Δ. ήταν ήδη τεταμένο με τα περιστατικά αστυνομικής βίας και όπως φαίνεται, η κίνηση του Κ. Κυρανάκη να δημοσιοποιήσει το όνομα του νεαρού, πυροδότησε μια σειρά “επιθέσεων” προς το πρόσωπο του ιδίου.

“Ο Κυρανάκης ξέχασε την κουκούλα” είναι ο τίτλος του άρθρου του Μάνου Χωριανόπουλου στο news247.gr που μεταξύ άλλων σημειώνει: “Αυτό που δεν μπορούμε να προσπεράσουμε είναι το πώς ο βουλευτής γνώριζε το όνομα και το επώνυμο ενός πολίτη καθώς και τι έκανε πριν λίγες μέρες. Πώς έφτασαν στα χέρια του αυτά τα στοιχεία και ποιοι είναι υπεύθυνοι γι’αυτό. Ο βουλευτής ρωτήθηκε σε τι εξυπηρετούσε η παράνομη δημοσίευση των στοιχείων, αλλά δεν κατάφερε να απαντήσει.” ενώ στην συνέχεια συμπληρώνει “Το ότι ο κ. Κυρανάκης δεν είχε κανένα πρόβλημα να δώσει στον αέρα τα στοιχεία ενός  πολίτη, μπορούμε να το αποδώσουμε στον σκληρό ανταγωνισμό που δέχεται από άλλο βουλευτή της ΝΔ στο πρωτάθλημα του “εθνικού καταδότη”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και το zougla.gr που στο άρθρο με τίτλο “Ο εθνικός χαφιές” σημειώνει “Στο επιρρεπές έθνος των Ελλήνων έχουμε όμως κι τον εθνικό χαφιέ.  Είναι βουλευτής, σαχλός, ανεπαρκής, συνεχώς ιδρωμένος. Έχει βλέμμα κυνηγημένης ύαινας. Του αρέσει να καρφώνει . Την βρίσκει. Το πρόσωπο του λάμπει όταν ο φακός τον συλλαμβάνει να ρουφιανεύει.”

Τέλος, και η εφημερίδα των συντακτών γράφει “Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά» λοιπόν, ναι μεν έκανε μέγιστη βλακεία ο βουλευτής Κυρανάκης, αλλά ευθύνονται βασικά οι επιτελείς του Μαξίμου. Γιατί έδωσαν το σκονάκι που περιείχε το όνομα του νεαρού στη Νέα Σμύρνη αλλά “χωρίς να υπάρχει κάποια επεξήγηση για τη μη δημοσιοποίηση τουλάχιστον του ονόματός του”.

 

Επιμέλεια: Θ.Κ.