Αρχική Ν. Κορινθίας Η ομάδα στήριξης του Κορίνθιου Νίκου Μπάρτζη κάνει έκκληση για απόψε στην...

Η ομάδα στήριξης του Κορίνθιου Νίκου Μπάρτζη κάνει έκκληση για απόψε στην δύσκολη ψηφοφορία

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και μετά την ήττα στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας,ο Νίκος είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση…
Ένα αποτέλεσμα που το αποδέχτηκε με χαμόγελο και ανέφερε πολύ σωστά πως είναι μέρος του παιχνιδιού και αν τον γουστάρει ο κόσμος θα παραμείνει,όσο και αν όλοι ξέρουμε και καταλαβαίνουμε πως είναι άδικο να μπει σε αυτή την διαδικασία και με αυτόν τον τρόπο…
Απόψε λοιπόν παίζουμε μπάλα εμείς,στέλνουμε το μήνυμα μας και αύριο βράδυ αυτοί που περιμένουν την αποχώρηση του θα κοιτάζουν ξανά χαμηλά στο άκουσμα της παραμονής του στο παιχνίδι!
Ο Νίκος δέχεται πόλεμο εντός και εκτός παιχνιδιού,όμως εκεί έχει μια πραγματική φιλία που τον βοηθάει να παραμένει ψύχραιμος και εδώ έχει όλους εμάς να τον στηρίζουμε κάθε φορά που θα χρειαστεί…μέχρι τέλους!
Δεν μας απασχολεί το αποτέλεσμα του σημερινού αγωνίσματος,ούτε ποιος θα βρεθεί απέναντι του μετά από αυτό…
Με το που ανοίξουν οι γραμμές,κάνουμε ντου και 45 λεπτά παίρνουν φωτιά τα τηλέφωνα! Να ρίξουμε το σύστημα και να θυμίσουμε σε όλους τι έγινε την πρώτη φορά που χρειάστηκε την στήριξη μας! Πάμε σήμερα ακόμα πιο δυνατά!
Απόψε στις 2️⃣2️⃣:0️⃣0️⃣ το νέο επεισόδιο και μετά την ανάδειξη των υπολοίπων υποψηφίων,ανεβάζουμε εδώ τον κωδικό και την τηλεφωνική γραμμή που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε!
Μείνετε συντονισμένοι!