Αρχική Ν. Κορινθίας Πινόκιο: 47 χρόνια επιτυχούς πορείας – Ξεκίνησαν οι εγγραφές για Νηπιαγωγείο...

Πινόκιο: 47 χρόνια επιτυχούς πορείας – Ξεκίνησαν οι εγγραφές για Νηπιαγωγείο και Δημοτικό

“Μην ξεχνάμε οτι το παιδί είναι ένας ακατέργαστος θησαυρός!

Με τους κατάλληλους χειρισμούς θα λάμψει”

Η ΝΓΠ υποδέχεται τα παιδιά με χαρά και ενθουσιασμό για να τους χαρίσει τα καλύτερα

εφόδια και να τα καθοδηγήσει με επιτυχία στο θεάρεστο έργο της εκπαίδευσης.

Image

Από το 1974 το έργο που επιτελείται στο σχολειό μας είναι δημιουργικό και παραγωγικό.

Εδώ δε μεταδίδουμε γνώσεις ξερές που γεμίζουν το νου και αδειάζουν την ψυχή. Κάθε παιδί έχει την δική του οντότητα και κάθε προσπάθεια μας κατατείνει στο πλησίασμα του κάθε παιδιού χωριστά.

Προσπαθούμε να ανακαλύψουμε τις δυνατότητες, τις κλίσεις και τις ικανότητες κάθε μαθητή, να τις φέρουμε στην επιφάνεια και να τις αξιοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Image

Μέσα σε μια τέτοια ατμόσφαιρα συντελείται το έργο της αγωγής και της παιδείας. Διαμορφώνονται οι παιδικές προσωπικότητες και πλάθονται χαρακτήρες πάνω στους οποίους δημιουργείται στέρεα το ανθρώπινο οικοδόμημα της αυριανής κοινωνίας.

Οι εγγραφές για το νηπιαγωγείο και το Δημοτικό σχολείο ξεκίνησαν!

Η ίδρυση του Δημοτικού σχολείου της ΝΓΠ είναι η φυσική συνέχεια του νηπιαγωγείου μας, της αγάπης που έχουμε για τα παιδιά στα 47 χρόνια λειτουργίας μας και της αγάπης των γονέων και των παιδιών προς το σχολείο μας!

Image

Στο Δημοτικό σχολείο τα παιδιά θα αποκτούν συνεχώς αυξανόμενη συνείδηση της μαθησιακής διαδικασίας, που σταδιακά θα διαχωρίζεται από το παιχνίδι.

Φιλοσοφία μας θα είναι να καλλιεργούμε πολύπλευρες προσωπικότητες, ικανές να χαράξουν με αυτοπεοίθηση και αποτελεσματικότητα την ακαδημαϊκή τους πορεία.

Τα παιδιά θα έχουν φωνή και επιλογή και θα συμμετέχουν στις αποφάσεις που σχετίζονται με τη μάθησή τους!

Οι εκπαιδευτικοί θα τα ενθαρρύνουν σταθερά και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα είναι φτιαγμένο έτσι, ώστε να έχουν συνεχώς τέτοιες ευκαιρίες.

Σχεδιάζουμε το Δημοτικό σχολείο ακούγοντας την ανάγκη της εποχής μας για μια νέα εκπαίδευση!

Image

Διαφοροποιημένη Διδασκαλία, εκπαίδευση αξιών, εκπαίδευση δεξιοτήτων και διαθεματικότητα είναι τα χαρακτηριστικά της εκπαίδευσης μας!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

2741038470 2741181066 6995249708