Αρχική Ν. Κορινθίας Ξυλόκαστρο : Ο Π.Καλύβας Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ και ο Ηλ.Ανδρικόπουλος τον διαγράφει...

Ξυλόκαστρο : Ο Π.Καλύβας Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ και ο Ηλ.Ανδρικόπουλος τον διαγράφει από τον συνδυασμό

Συνδυασμός «Ομόνοια» Ξυλόκαστρο 26/2/2021
Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης
ΠΡΟΣ : – Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου
-Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου
Κύριε Πρόεδρε,
Με την επιστολή μου αυτή ως αρχηγός του συνδυασμού «Ομόνοια» θέλω να σας ενημερώσω ότι από τη στιγμή που ο κ. Παναγιώτης Καλύβας μέλος του συνδυασμού μας, αποδέχτηκε τη πρόταση του Δημάρχου και κατέλαβε τη θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΞ πάρα τη καθολική αντίθεση των υπόλοιπων δημοτικών συμβούλων μας, δεν ανήκει πια στο συνδυασμό μας και ακολουθεί ανεξάρτητη αυτοδιοικητική πορεία.
Προσωπικά θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για τη πεντάχρονη συνεργασία μας και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στη νέα του θέση και στη πορεία που χάραξε.
Θα ήθελα να επισημάνω ότι δεν είμαστε αντίθετοι στη θεσμική συνεργασία με τη δημοτική αρχή από τη στιγμή που υπάρχουν προγραμματικές συγκλίσεις , εξάλλου η απλή αναλογική αποσκοπούσε στη συνεργασία και στη συλλογική προσπάθεια των δυνάμεων για το καλό του Δήμου. Αυτό το έχουμε αναδείξει από τη πρώτη μέρα της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, χωρίς όμως να καταφέρουμε να σας πείσουμε.
Είμαστε όμως κάθετα αντίθετοι στη ποδοσφαιροποίηση της τοπικής αυτοδιοίκησης με μεταγραφές και προσωπικές επιλογές. Έτσι απαξιώνουμε την ύπαρξη συνδυασμών προγραμμάτων και αξιοπρέπειας των συμμετεχόντων και αποτρέπουμε νέους ανθρώπους να εμπλακούν με τα κοινά.
Ηλίας Ανδρικόπουλος
Πρώην Δήμαρχος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης