Αρχική Eπικαιρότητα Παγώνη: ”Τσικνοπέμπτη μπορείτε να ψήσετε στο μπαλκόνι…Θα μιλάτε και με τους διπλανούς...

Παγώνη: ”Τσικνοπέμπτη μπορείτε να ψήσετε στο μπαλκόνι…Θα μιλάτε και με τους διπλανούς σας”

«Στο μπαλκόνι την Τσικνοπέμπτη μπορείτε να ψήσετε. Θα μιλάτε και με τους διπλανούς σας και όλα θα είναι πολύ καλά», αυτό ανέφερε η Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών, Ματίνα Παγώνη μιλώντας στο Mega.

«Νομίζω ότι μια οικογένεια μπορεί να ψήσει και να περάσει ωραία. Επειδή ακόμα έχουμε 1.700 και κρούσματα, καλό θα ήταν να είμαστε προσεχτικοί. Μπορούμε να ψήσουμε και να περάσουμε καλά ως οικογένειες. Κάποιοι άνθρωποι επί ένα χρόνο δεν έχουν κάνει τίποτα, οι γιατροί και το υγειονομικό προσωπικό», ανέφερε η κυρία Παγώνη.

«Για το Πάσχα, έχω πει εδώ και καιρό, ότι θα είναι με μέτρα, μάσκες, αποστάσεις, και με προσοχή στον αριθμό των ατόμων. Όχι, δε θα είναι σαν το περσινό. Όλα θε εξαρτηθούν από το τι παρτίδες εμβολίων θα πάρουμε», ανέφερε για το Πάσχα.

Τα εστιατόρια πάντως και οι καφετέριες φαίνεται να ανοίγουν μετά τις 2 Μαΐου που είναι το Πάσχα, ώστε εάν επιτραπεί η μετακίνηση εκτός νομού τις ημέρες εκείνες, να μην υπάρχει συνωστισμός σε επιχειρήσεις εστίασης.

Βέβαια με κλειστά εστιατόρια και καφετέριες η μετακίνηση εκτός νομού θα έχει νόημα για όσους έχουν εξοχικά.

Άλλωστε και η εντατικολόγος και μέλος της επιτροπής των ειδικών Αναστασία Κοτανίδου υπαινίχθηκε ότι θα μπορούσαν οι Έλληνες να κάνουν φέτος το Πάσχα με τον τρόπο που όλοι ξέρουμε.