Αρχική Eπικαιρότητα Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 27/02 έως 05/03 από την Αστροπαιδεία

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 27/02 έως 05/03 από την Αστροπαιδεία

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27/2 ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/3

ΚΡΙΟΣ

Η εργασία και η καθημερινότητα θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα,

καθώς θα κληθείτε να διεκπεραιώσετε εκκρεμότητες και η διάθεσή σας θα έχει σκαμπανεβάσματα, πιθανόν να υπάρχουν και κάποιες αδιαθεσίες περαστικές. θέματα με τα αδέρφια σας το στενό οικογενειακό περιβάλλον, το μεταφορικό σας μέσο, η με την επικοινωνία σας που σας είχαν απασχολήσει το Νοέμβριο πιθανόν να ξαναβγούν στην επιφάνεια για να τα αντιμετωπίσετε η να τα διεκπεραιώσετε.

Έχετε την εύνοιά από το φιλικό σας περιβάλλον και μπορείτε να στηριχτείτε για υποστήριξη σε έναν καλό φίλο που θα είναι σύμμαχός σας. Θα είστε αρεστοί στους άλλους και είναι μια καλή περίοδος για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Η πανσέληνος στις 27 θα αναδείξει θέματα σε σχέση με την καθημερινότητά σας, την εργασία σας καθώς και θέματα υγείας που χρειάζεται να ξανα-ελέγξετε ή να κλείσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Κοινωνικές υποχρεώσεις, και ευθύνες στην καριέρα. Παρόλο που είναι περίοδος αλλαγών για εσάς ο δυναμισμός του μαχητή ελλοχεύει μέσα σας και θα ανταπεξέλθετε σε κάθε δυσκολία, γιατί έχετε στήριξη σε όλα τα επίπεδα.

Οικονομικά θέματα που αντιμετωπίσατε τον Νοέμβριο πιθανό να επανέλθουν στην επιφάνεια για επίλυση. Η πανσέληνος στις 27 θα σας βοηθήσει σε θέματα με τα παιδιών σας, ή με τον σύντροφό σας, και θα είναι αρωγός στα δημιουργικά σας σχέδια. οι φίλοι θα είναι κοντά σας και θα σας στηρίξουν αν τους ζητηθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έλευση του Άρη στο ζώδιό σας υπόσχεται μια περίοδος δράσης που θα αρχίσει για εσάς. Οι εμπνεύσεις σας και τα σχέδιά σας σαφώς και είναι σε φάση υλοποίησης. Καλή περίοδος για σχέσεις και συνεργασίες. Η προσοχή σας όμως χρειάζεται να είναι τεταμένη στο στενό οικογενειακό περιβάλλον γιατί υπάρχει πιθανότητα διασπάσεων. Η πανσέληνος στις 27 θα αναδείξει για εσάς θέματα που αφορούν την πατρική οικογένεια τις σχέσεις με τους γονείς καθώς και θα σας απασχολήσει η καριέρα και η κοινωνική σας εικόνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευκαιρίες θα σας δοθούν σε θέματα που έχουν σχέση με σπουδές πιστοποιήσεις, εξωτερικό και διαδίκτυο. Ασχοληθείτε γενικά με τα θέματα καριέρας και διαπραγματευτείτε με άτομα κύρους γιατί είναι ευνοϊκή περίοδος για εσάς. Η πανσέληνος στις 27 θα σας δώσει την δυνατότητα να ασχοληθείτε με θέματα που έχουν σχέση με τα αδέρφια με το στενό περιβάλλον με το μεταφορικό σας μέσο και την επικοινωνία σας γενικότερα σε όλους τους τομείς. Εκμεταλλευτείτε τις διαπραγματεύσεις.

ΛΕΩΝ

Ευκαιρίες στο προσκήνιο που έχουν να κάνουν με συνεργασίες αλλά και με νέα ξεκινήματα. Θα είστε αποδεκτοί από φίλους συνεργάτες και τον σύντροφό. θα θέλετε να βγείτε να διασκεδάσετε να δράσετε και επειδή λόγω των καταστάσεων αυτό είναι λίγο δύσκολο θα έχετε λίγα παροδικά νεύρα Η πανσέληνος στις 27 θα αναδείξει οικονομικά θέματα που θα χρειαστούν επανεξέταση η τελική επίλυση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

H καθημερινότητα συνεχίζει να είναι απαιτητική για εσάς και να απαιτεί πειθαρχία. Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν που έχουν σχέση με την δουλεία σας αλλά και με χρήματα από τρίτους κληρονομικά, δανεικά, τράπεζες, κράτος που αυτή την εβδομάδα υπάρχει η διευκόλυνση να έχουν θετική έκβασή. Όμως θα έχετε όλη την δύναμη και την πνευματική και την σωματική να ανταπεξέλθετε σε όλα τα ζητούμενα σας Η πανσέληνος στις 27 θα δώσει έμφαση στα προσωπικά ζητήματα καθώς και στις σχέσεις με συνεργάτες αλλά και τον σύντροφο, και θα σας βοηθήσει να αλλάξετε (αν χρειάζεται φυσικά) την οπτική γωνία που βλέπατε τα πράγματα σε αυτούς τους τομείς.

ΖΥΓΟΣ

Σαφώς και η περίοδος εύνοιας συνεχίζεται. Έχετε την εύνοια των συνεργατών σας και του συντρόφου σας. Ευκαιρίες θα σας δοθούν στην καριέρα, μπορεί όμως και να προωθηθείτε από τους συνεργάτες σας για προαγωγή. Ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά σας, κατάλληλη περίοδος για υλοποίηση κάποιας δημιουργικής ιδέας, το φλερτ και ο έρωτας στο προσκήνιο και αυτή η είναι η εναρκτήριος εβδομάδα που θα αρχίσετε να θέλετε να δράσετε εποικοδομητικά και θα έχετε σωματική και πνευματική δύναμη γι’ αυτό. Με την πανσέληνο στις 27 θα σας απασχολήσουν θέματα καθημερινότητας και ρουτίνας, καθώς και θέματα που έχουν σχέση με την υγεία και την διατροφή, εξετάσεις δίαιτα κτλ. Αν έχετε ζωάκια θα ασχοληθείτε με αυτά για την διευκόλυνσή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σίγουρα αισθάνεστε την πειθαρχία που αρχίζει να σας επιβάλλει ο Κρόνος στην ζωή σας. Μέχρι και της 4 Μαρτίου ο Άρης απέναντί σας θα συνεχίζει να σας τροφοδοτεί με ένταση και υπερένταση. Αυτή την εβδομάδα όμως αν χρειάζεστε μια ανάσα σε όλα τα επίπεδα και κυρίως οικονομικά θα την έχετε. Πιθανόν όμως να έρθουν στο προσκήνιο οικονομικά θέματα που είχατε τον Νοέμβριο για να τα διεκπεραιώσετε. Θα θελήσετε να περάσετε όμορφα με το φλερτ σας η τα παιδιά σας. Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο ευχάριστη και θα έχει διευκολύνσεις. Η πανσέληνος στις 27 θα σας φέρει στο προσκήνιο θέματα που έχουν σχέση με τους φίλους η αν είστε σε κάποια ομάδα με κοινά ενδιαφέροντα καθώς και θα σας κάνει να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας ίσως ένα φλερτ η μια δημιουργική ιδέα που έμεινε στην μέση και τώρα χρειάζεται να υλοποιηθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα για εσάς σημαδεύεται από την είσοδο του Άρη απέναντί σας στους Δίδυμους, που θα αρχίσει να σας κάνει να είστε σε υπερδιέγερση σιγά σιγά.

Εύνοια θα έχετε από φίλους και αν χρειαστείτε την βοήθειά τους, θα έχετε ανταπόκριση. Αν έχετε εκκρεμότητες σε θέματα οικονομικά που έχουν σχέση με τράπεζες, με το κράτος, με κληρονομιές ή γενικά θέματα από τρίτους, αυτή την εβδομάδα έχετε εύνοια για θετικά αποτελέσματα. Η τύχη είναι με το μέρος σας.

Η καθημερινότητα με κάποιον τρόπο θα καλυτερεύσει και θα θελήσετε να την χαρείτε με το φλερτ σας η τα παιδιά σας.

Η πανσέληνος στις 27 θα αναδείξει θέματα που έχουν σχέση με την καριέρα σας, την κοινωνική σας εικόνα καθώς και θέματα με το πατρικό σας σπίτι και τις σχέσεις με τους γονείς.

ΑΙΚΟΚΕΡΩΣ

Τα οικονομικά συνεχίζουν να σας απασχολούν και αυτή την εβδομάδα και η βάση των καινούργιων δεδομένων σε αυτά συνεχίζει να κτίζεται. Ευκαιρίες στον τομέα της καριέρας θα σας δοθούν και ζητούμενα που αφορούν το πατρικό σας σπίτι οι τους γονείς σας θα ικανοποιηθούν. Είναι καλή στιγμή να διεκδικήσετε τα συμφέροντά σας από τους συνεργάτες σας γιατί θα βγείτε κερδισμένοι. Αν σχεδιάζεται κάποια συμβίωση με τον σύντροφό σας είναι καλή στιγμή να δρομολογηθεί. Αν θέλετε να αρχίσετε μια συνεργασία επαγγελματική με έναν φίλο, μην το κάνετε τώρα. Η πανσέληνος στις 27 θα φέρει στην επιφάνεια θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό με σπουδές και πιστοποιήσεις καθώς και θέματα επικοινωνίας. Πιθανόν να χρειαστεί να ασχοληθείτε με τα αδέρφια σας και το στενό σας περιβάλλον και το μεταφορικό σας μέσο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Και αυτή η εβδομάδα συνεχίζει να είναι μια από τις καλές περιόδους στην ζωή σας. Σαφώς και ο Κρόνος σας έχει γεμίσει ευθύνες και σας ζητά πειθαρχία, αλλά σας πριμοδοτεί και με την σιγουριά του λέγοντας σας ‘δημιούργησε εσύ και εγώ θα σε στηρίξω και θα υλοποιήσω τα όνειρα σου μακροπρόθεσμα με σιγουριά!’

Η καθημερινότητά σας θα ομορφύνει θα έχετε ευχάριστη επικοινωνία με τους γύρω σας, αλλά θα περάσετε ευχάριστα και στον χώρο εργασία σας, πιθανόν να ασχοληθείτε με την διατροφή σας και την φυσική σας υγεία να θέλετε να γυμναστείτε. θα έχετε όμορφες ιδέες και ο φιλικός σας κύκλος θα διευρυνθεί. Στις φιλικές σχέσεις μπορείτε να ποντάρετε αυτή την εβδομάδα γιατί θα έχετε στήριξη. Με την πανσέληνος στις 27 θα ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα όσον αφορά τα χρήματα από την δουλειά σας, αλλά και χρήματα που χρειάζεται να πάρετε η να δώσετε σε τρίτους.

ΙΧΘΕΙΣ 

O Ήλιος και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας μόνο χαρά μπορούν να φέρουν. Καλή περίοδος να ομορφύνετε να περάσετε όμορφα να φλερτάρετε, θα έχετε ευκαιρίες στον έρωτα. Αν έχετε στα σχέδιά σας να κάνετε κάποια έναρξη επαγγελματική που θα ενισχύσετε το εισόδημά σας να το κάνετε. Οικονομικά θα ενεργοποιηθείτε με θετικά αποτελέσματα και όσον αφορά τα δικά σας χρήματα αλλά και χρήματα από τρίτους, τράπεζες, κράτος, σύντροφο ή κληρονομικά. Προσοχή μόνο στις αρχές του μήνα γιατί θα βγάλετε μια ελεγκτική συμπεριφορά που μπορεί να στεναχωρηθείτε οι ίδιοι αλλά και να στεναχωρήσετε τους άλλους.

Η πανσέληνος στις 27 θα επηρεάσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες καθώς και τις σχέσεις με τους συνεργάτες ή τον σύντροφο.

Από την Δήμητρα Κωνσταντινίδου

astroteam.gr