Αρχική Ν. Κορινθίας Γ.Παπασταμόπουλος : Εύχομαι στον νέο Συντονιστή καλή δύναμη στους κρίσιμους αγώνες που...

Γ.Παπασταμόπουλος : Εύχομαι στον νέο Συντονιστή καλή δύναμη στους κρίσιμους αγώνες που έρχονται

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών της εκλογής της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία προέκυψε η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή, το νέο Συντονιστικό Όργανο και ο νέος Συντονιστής της Οργάνωσης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργαστήκαμε και παλέψαμε μαζί για ένα καλύτερο μέλλον κατά τη διάρκεια της τετραετούς θητείας μου.
Όλον αυτόν τον καιρό πορευθήκαμε με γνώμονα τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, τη μέγιστη δυνατή συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, την ειλικρίνεια με τους συνομιλητές μας και τη δημοκρατία ως όπλο απέναντι σε όποιο εμπόδιο έμπαινε μπροστά.
Αυτή η θητεία συνοδεύτηκε με την κυβερνητική θητεία του κόμματός μας, γεγονός που αύξανε την ευθύνη της οργάνωσης και πολύ περισσότερο τη δική μου. Η προσπάθειά μου να ενσωματώσω τα δίκαια συλλογικά αιτήματα της τοπικής κοινωνίας στην κυβερνητική πολιτική αλλά και να εξειδικεύσω τις κυβερνητικές πολιτικές στην τοπική κοινωνία ήταν διαρκής.
Η απερχόμενη Νομαρχιακή Επιτροπή έχτισε γέφυρες με τους τοπικούς φορείς, δημιούργησε σχέσεις ειλικρίνειας και στενότερης συνεργασίας και μέσω της δράσης της ισχυροποίησε το στίγμα του κόμματος μέσα στην κοινωνία.
Είμαι σίγουρος πως η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή θα συνεχίσει αυτό το έργο. Όλοι μαζί από σήμερα θα συμβάλλουμε τα μέγιστα για την ανατροπή αυτής της αντιλαϊκής κυβέρνησης που κάθε μέρα που περνά αναδεικνύει και το αληθινό της πρόσωπο. Όλοι μαζί θα εργαστούμε για την ανάδειξη των σοβαρών ζητημάτων που ταλανίζουν στην Κορινθία και θα αναζητήσουμε λύσεις.
Εύχομαι στον νέο Συντονιστή καλή δύναμη στους κρίσιμους αγώνες που έρχονται.