Αρχική Ν. Αχαΐας Ο (μάστερ σεφ) Πατρινός ταΐζει τα μάτια μας

Ο (μάστερ σεφ) Πατρινός ταΐζει τα μάτια μας

Με πατρινή συμμετοχή διεξάγεται φέτος το Μάστερσεφ. Ο μαγειρικός διαγωνισμός που προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό Σταρ, τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει την προτίμηση των τηλεθεατών, αφού δεν πρόκειται για ένα ριάλιτι σόου αλλά για έναν διαγωνισμό που οι συμμετέχοντες κερδίζουν επειδή το αξίζουν, χωρίς να μπορεί το κοινό να επηρεάσει το αποτέλεσμα με βάση την προτίμησή του.
Στο Μάστερσεφ 5 η Πάτρα έχει τον δικό της εκπρόσωπο. Ο Νίκος Σκορδάκης, εν μέσω ιδιαίτερων συνθηκών λόγω κορονοϊού, δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό, κατάφερε να κερδίσει τη θετική γνώμη των κριτών Λεωνίδα Κουτσόπουλου, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνου Ιωαννίδη και βρίσκεται στους κορυφαίους 24 διαγωνιζόμενους.
Βέβαια για να καταφέρει να μπει στο σπίτι του Μάστερσεφ, ο Νίκος Σκορδάκης χρειάστηκε να αποκλείσει εξαιρετικούς μάγειρες, με αποκορύφωμα την τελευταία δοκιμασία πριν την τελική απόφαση των κριτών, όπου ο αντίπαλός του είχε δημιουργήσει ένα σχεδόν ισάξιο πιάτο.
Ο 39χρονος σεφ από την Πάτρα στα πρώτα επεισόδια που έχουν προβληθεί περιέγραψε τον εαυτό του ως δυναμικό, ανταγωνιστικό, με χιούμορ και θεωρεί πως το όνομά του θα το θυμούνται όλοι για καιρό. Ενώ ο στόχος του, δεν είναι άλλος από το να βρεθεί στο μεγάλο τελικό!
Αν και είναι νωρίς, στα πρώτα επεισόδια, ο Νίκος Σκορδάκης είναι από τους διαγωνιζόμενους που έχουν ξεχωρίσει. Μάλιστα, έχει γίνει αποδέκτης πολλών θετικών σχολίων όσων αφορά στη φαντασία του αλλά και τον τρόπο που δουλεύει πίσω από τον πάγκο της κουζίνας. Επιπλέον, με βάση ασφαλείς πληροφορίες που είναι σε θέση να γνωρίζει η «Π», ο πατρινός σεφ θα βρίσκεται για αρκετό καιρό ακόμα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αφού παραμένει εντός διαγωνισμού, την ώρα που η παραγωγή του Μάστερσεφ έχει «προχωρήσει» αρκετά τα επεισόδια.
«Σύμμαχος» στην προσπάθειά του, αποτελεί η πολύχρονη εμπειρία του στον χώρο της μαγειρικής. Ο Νίκος Σκορδάκης έχει εργαστεί για χρόνια σε κορυφαία εστιατόρια της Μυκόνου, αλλά και ως ιδιωτικός σεφ σε γιοτ. Επιπλέον, λόγω της εμπειρίας του και των γνώσεών του πάνω στη μαγειρική, έχει βοηθήσει στο «στήσιμο» αρκετών πασίγνωστων εστιατορίων της Πάτρας και όχι μόνο.

flamis.gr