Αρχική Ν. Αχαΐας ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αυτή είναι η Πατρινιά που βρέθηκε παντρεμένη… με δύο Ινδούς! ΟΙ...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αυτή είναι η Πατρινιά που βρέθηκε παντρεμένη… με δύο Ινδούς! ΟΙ ΓΑΜΟΙ “ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ” ΣΤΗΝ Κ. ΑΧΑΪΑ

Η ιστορία από την Πάτρα προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις. Η πρωταγωνίστρια της υπόθεσης μιλάει και ξεκαθαρίζει τα πράγματα…

“Με είχαν δηλώσει τρίγαμη και θα πήγαινα για τέταρτο γάμο” καταγγέλλει η Αργυρώ Κοττά κάτοικος Υψηλών Αλωνίων που ζει τώρα στην Κέρκυρα, μέσω του ΑΝΤ1 και την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”. Όπως λέει η γυναίκα, παντρεύτηκε το 2008 και χώρισε πριν από λίγους μήνες. Όταν άρχισε να ψάχνει για να κάνει σύμφωνο συμβίωσης, διαπίστωσε ότι στα χαρτιά φαινόταν παντρεμένη με άλλους δύο άνδρες, Ινδούς.

Η γυναίκα λέει ότι ενώ στην οικογενειακή της κατάσταση φαινόταν παντρεμένη με τον σύζυγό της, ταυτόχρονα φαινόταν και με τους δύο Ινδούς. Μάλιστα, ο γάμος με τον έναν Ινδό είχε ακυρωθεί για να… κάνει το γάμο με τον δεύτερο Ινδό.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, όταν βγήκε το διαζύγιό της και πήγε να κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της, «αποκαλύφθηκε» ότι είχε κάνει άλλους δύο γάμους, ο ένας εκ των οποίων είχε ακυρωθεί, υποχρεώνοντάς την μάλιστα σε μια δικαστική περιπέτεια, προκειμένου να ακυρωθεί ο γάμος και να τακτοποιηθεί η ζωή της.

Η ίδια, τονίζει ότι, αν δεν είχε πάει η ίδια για σύμφωνο συμβίωσης, δεν θα είχε μάθει ότι βρέθηκε τρίγαμη, αφού κανένας δεν την είχε ενημερώσει ή ειδοποιήσει σχετικά. θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι γάμοι είχαν δηλωθεί… στην Κάτω Αχαϊα! Και ποιος δεν θυμάται το σκάνδαλο που είχε γίνει τότε στην περιοχή.

flamis.gr