Αρχική Χωρίς κατηγορία Κεραμέως για κακοκαιρία: Το πρωί στο χιόνι το μεσημέρι μάθημα

Κεραμέως για κακοκαιρία: Το πρωί στο χιόνι το μεσημέρι μάθημα

«Τηλεκπαίδευση παντός καιρού» το δόγμα Κεραμέως – Ανάρτηση της υπουργού Παιδείας για την εφαρμογή τηλεκπαίδευσης στα σχολεία που κλείνουν λόγω κακοκαιρίας

«Το ψηφιακό άλμα που έχει συντελεστεί στα σχολεία μας, με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού, βοηθά στο να μη χάνεται καμία ώρα μαθήματος, ακόμη και για λόγους ακραίων καιρικών φαινομένων» σημειώνει η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως για τηνεπέλαση του χιονιά στη χώρα μας.

Η υπουργός Παιδείας συνομίλησε με μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ριζωμάτων, ενός ορεινού χωριού της Ημαθίας και σημειώνει πως η ηγεσία του υπουργείου παιδείας είναι «υπερήφανη  για τα παιδιά μας, τους εκπαιδευτικούς μας, τους Διευθυντές μας για την προσαρμοστικότητα που έχουν επιδείξει και τη μεγάλη προσπάθεια που έχουν καταβάλει ».

Το πρωί παιχνίδι στο χιόνι, το μεσημέρι τηλεκπαίδευση! ❄️

Το ψηφιακό άλμα που έχει συντελεστεί στα σχολεία μας, με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού, βοηθά στο να μη χάνεται καμία ώρα μαθήματος, ακόμη και για λόγους ακραίων καιρικών φαινομένων.

Είχα τη χαρά σήμερα να επισκεφθώ την ψηφιακή τάξη του Δημοτικού Σχολείου Ριζωμάτων, ενός ορεινού χωριού έξω από την πόλη της Βέροιας. Μιλήσαμε με τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς για τις ιδιαίτερες συνθήκες της φετινής σχολικής χρονιάς και για την εμπειρία της τηλεκπαίδευσης.

Είμαστε υπερήφανοι για τα παιδιά μας, τους εκπαιδευτικούς μας, τους Διευθυντές μας για την προσαρμοστικότητα που έχουν επιδείξει και τη μεγάλη προσπάθεια που έχουν καταβάλει για να συνεχιστεί η εκπαιδευτική διαδικασία παρά τις δύσκολες συνθήκες.