Αρχική Χωρίς κατηγορία Βελτιώνεται η υγεία της νοσηλεύτριας που παρέλυσε απο το εμβόλιο

Βελτιώνεται η υγεία της νοσηλεύτριας που παρέλυσε απο το εμβόλιο

Ευχάριστα είναι τα νέα για τη 42χρονη νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από παρενέργειες, όπως καταγγέλλεται, από την 2η δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό Covid-19.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ κ. Γιαννάκο, συνεχίζει να νοσηλεύεται, είναι, όμως καλύτερα στην υγεία της.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ επισημαίνει παράλληλα, ότι η νοσηλεύτρια δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας πριν.

«Καλό είναι να μην γίνονται διαγνώσεις από την Αθήνα.

»Στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, οι γιατροί και η διοίκηση αντιμετωπίζουν το ζήτημα με υπευθυνότητα, συμπληρώνοντας την κίτρινη καρτέλα και την απέστειλαν στον ΕΟΦ και το υπουργείο Υγείας.

»Η κίτρινη καρτέλα συμπληρώνεται για συγκεκριμένο λόγο», τονίζει ο κ. Γιαννάκος και υπενθυμίζει ότι το Σάββατο χάθηκε ο 25ος υγειονομικός από κορωνοϊό.

Κλείνοντας υπενθυμίζει την απεργία και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας στις 10 π.μ. την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, «για να διεκδικήσουμε την ένταξη μας στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα, τον χαρακτηρισμό των θανόντων συναδέλφων από κορωνοϊό ως εργατικών ατυχημάτων, την μονιμοποίηση των εκτάκτων».

Τι ανέφερε η νοσηλεύτρια σε ανάρτηση της

Με ανάρτηση της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Κέρκυρας αναφορικά για την περιπέτεια υγείας της τονίζει τα εξής:

«Αναρρώνοντας στο νοσοκομείο μας με την βοήθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού… Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές φίλους μου για την μεγάλη βοήθεια και την συμπαράσταση σε αυτήν την δύσκολη στιγμή για εμένα.

»Να ευχαριστήσω την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και ιδιαίτερα την Υφυπουργό κ. Ράπτη Ζωή τον Διοικητή της 6ή Υπε κ Καρβέλη Γιάννη για την επικοινωνία και το ενδιαφέρον τους, όπως και τον Διοικητή του Νοσοκομείου μας κ. Ρουμπάτη Λεωνίδα για την αμέριστη βοήθεια του.

»Καθώς κ την Νοσηλευτική Υπηρεσία. Και φυσικά τον θεράποντα ιατρό κ. Λελουδα Ιωάννη.

»Σας ευχαριστώ όλους για το πραγματικό ενδιαφέρον Σας, θα επιστρέψω πιο δυνατή»