Αρχική Ν. Κορινθίας Βλάσης Τσιώτος : Οι δημότες μας έχουν καταστήσει την περιοχή μας σε...

Βλάσης Τσιώτος : Οι δημότες μας έχουν καταστήσει την περιοχή μας σε έναν ασφαλή υγειονομικό τόπο

Προς γνώση και συμμόρφωση.
Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης με ψυχραιμία και υπευθυνότητα ακολουθεί πιστά τις οδηγίες τόσο των αρμόδιων υγειονομικών φορέων, όσο και του αρμόδιου ιατρού εργασίας του Δήμου, με στόχο την προάσπιση της δημόσιας υγείας.
Η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών μας έχει καταφέρει μέχρι σήμερα εφαρμόζοντας πιστά τα μέτρα πρόληψης, να καταστήσει την περιοχή μας έναν ασφαλή υγειονομικά τόπο. Υπερβαίνοντας την απολύτως κατανοητή ψυχολογική κόπωση και απομονώνοντας τους ελάχιστους επιπόλαιους ή ψιθυριστές, συνεχίζουμε χωρίς την παραμικρή χαλάρωση να προασπίζουμε ενωμένοι την υγεία των αγαπημένων μας, αλλά και κάθε συνανθρώπου μας.
Ποινικός Κώδικας (νόμος 4619/2019)
Άρθρο 191
Διασπορά ψευδών ειδήσεων
1. Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις με αποτέλεσμα να προκαλέσει φόβο σε αόριστο αριθμό ανθρώπων ή σε ορισμένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων, που αναγκάζονται έτσι να προβούν σε μη προγραμματισμένες πράξεις ή σε ματαίωσή τους, με κίνδυνο να προκληθεί ζημία στην οικονομία, στον τουρισμό ή στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή να διαταραχθούν οι διεθνείς της σχέσεις, τιμωρείται με φυλάκιση έως τρία έτη ή χρηματική ποινή.
2. Όποιος από αμέλεια γίνεται υπαίτιος της πράξης της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται με χρηματική ποινή ή παροχή κοινωφελούς εργασίας.