Αρχική Ν. Κορινθίας Προσλήψεις 7 ατόμων στην Εφορία Αρχαιοτήτων Κορινθίας

Προσλήψεις 7 ατόμων στην Εφορία Αρχαιοτήτων Κορινθίας

ΕΦΑ Κορινθίας: Γνωστοποιείται η πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 1 «ΣΤΕΡΕΩΣΗ – ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΞΑΜΙΛΙΟΥ(ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟΥ) ΤΕΙΧΟΥΣ ΣΤΑ ΙΣΘΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ» της ομώνυμης πράξης, για χρονικό διάστημα 2 μηνών, από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως τη λήξη του υποέργου.

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

α) είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση efakor@culture.gr

β) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΦΑ Κορινθίας, Αρχαία Κόρινθος ,Τ.Κ. 20007, υπόψη κ. Ιατράκη Μαριάννας (τηλ. επικοινωνίας: 27410-31619) εντός
προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α (http://www.culture.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από την Τετάρτη 10/02/2021 έως και Τρίτη 16/02/2021)